reklama
Deizzi
Fanka BB :)
Chyba bede musiala sprobowac)) boje sie jedynie, ze brak mi do tego cierpliwosci
Dasz radę spróbować można a to bardzo wciągające wiesz jakie śliczne buciki (będziesz miała syna a widziałam gdzieś takowe trampki) można łatwo zrobić??? I na wszystko masz szablony w internecie
Deizzi
W takim razie musze sie zaopatrzyc w szydelko i sprobowac W razie czego zglosze sie na korepetycje))
Postaram się wytłumaczyć jakby co
a ja bym chciala bardzo zapytac 'szydelkowe' mamusie jakie te rzeczy sa po zrobieniu? czy sa miekkie w dotyku czy raczej twarde? mi sie szydelko kojarzy z supelkami i nie za gruba wloczka i najchetniej 'pomacalabym' te wasze dziela :-) podziwiam wasze arcydziela bo jestem niezbyt uzdolniona manualnie a do tego ze slomianym zapalem :-)
Deizzi piękny kocyk się zapowiada :-)
Annie22 według mnie dzianinka zrobiona na drutach jest bardziej miękka i lejąca (mój kocyk jest na drutach) Moje wyroby szydełkowe zawsze wychodzą dosyć sztywne, ale może dlatego, że dosyć ciasno robię. Ale po dłuższym użytkowaniu wszystko jest ok i milusie:-)
Annie22 według mnie dzianinka zrobiona na drutach jest bardziej miękka i lejąca (mój kocyk jest na drutach) Moje wyroby szydełkowe zawsze wychodzą dosyć sztywne, ale może dlatego, że dosyć ciasno robię. Ale po dłuższym użytkowaniu wszystko jest ok i milusie:-)
Deizzi
a ja bym chciala bardzo zapytac 'szydelkowe' mamusie jakie te rzeczy sa po zrobieniu? czy sa miekkie w dotyku czy raczej twarde? mi sie szydelko kojarzy z supelkami i nie za gruba wloczka i najchetniej 'pomacalabym' te wasze dziela :-) podziwiam wasze arcydziela bo jestem niezbyt uzdolniona manualnie a do tego ze slomianym zapalem :-)
Deizzi piękny kocyk się zapowiada :-)
No właśnie chodzi o ściąganie zależy jak robisz ja niedociągam za mocno bo później się wbić szydełkiem w oczko nie mogę i jest mięciutki i delikatny.
Swoją drogą gdy zaczynałam podchodziłam do tego sceptycznie bo miałam przed oczami takie stare wełniane swetry gryzące i drapiące Ale jak zamówiłam włóczkę i ją dotknęłam to aż się uśmiechnęłam jest tak milusieńka jak pierze przyjemna i miła w dotyku coś wspaniałego Jak po praniu jest to nie wiem bo dopiero zaczynam ale skoro Smoniczka mówi że milutkie to tak musi być i już
Ostatnia stycznosc z szydelkiem mialam w 5 klasie podstawowki i moje wspomnienia sa srednio aktualne Ale jak widze jakie cudenka mozna wyczarowac to mam kolejna ciazowa zachcianke ;-) Fajnie jest cos samemu zrobic dla dziecka i do tego jest to super pamiatka.
Deizzi a gdzie zamawialas wloczki?
Deizzi
Ostatnia stycznosc z szydelkiem mialam w 5 klasie podstawowki i moje wspomnienia sa srednio aktualne Ale jak widze jakie cudenka mozna wyczarowac to mam kolejna ciazowa zachcianke ;-) Fajnie jest cos samemu zrobic dla dziecka i do tego jest to super pamiatka.
Wiesz co na poczatku w jakimś sklepie internetowym ale później tą samą włóczkę znalazłam na allegro. WŁÓCZKA Elian NICKY import producent najtaniej !!! (2630857798) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tą włóczkę kupuje na razie jest mięciutka i śliczna i żywe kolorki ma
reklama
Podziel się: