reklama
sylwia_m18
Fanka BB :)
Chwal się chwal. :-) Zdolniacha z Ciebie.
Witaj Gosiu.
Piękne koszyczki. Nawiąże zatem do tematu: czy wykonujesz je w różnych kolorach i można taki zakupić? Pytam, gdyż na co dzień zajmuję się fotografią dziecięcą i często potrzebuję tego typu akcesoriów, a na prawdę w internecie szału nie ma. Daj znać proszę Pozdrawiam
Piękne koszyczki. Nawiąże zatem do tematu: czy wykonujesz je w różnych kolorach i można taki zakupić? Pytam, gdyż na co dzień zajmuję się fotografią dziecięcą i często potrzebuję tego typu akcesoriów, a na prawdę w internecie szału nie ma. Daj znać proszę Pozdrawiam
reklama
Smoniczka - będziesz może robiła aniołki świąteczne na szydełku? jak tak to błagam o tutorial, bo się uparłam, że zrobię ale mi nie idzie, bo nie wiem od czego zacząć... znalazłam niby kilka szablonów, ale kompletnie nic z tego nie rozumiem :-( tzn wiem co to oczko, co to słupek itp. ale od którego miejsca się to zaczyna itd... już płaczę z rozpaczy np ten: Robótkowe szaleństwa
ale ten jest ładniejszy : Szydełkowanie, wzory i porady: Wzór szydełkowy – aniołek na choinkę
tylko z tego to już kompletnie nic nie wiem
ale ten jest ładniejszy : Szydełkowanie, wzory i porady: Wzór szydełkowy – aniołek na choinkę
tylko z tego to już kompletnie nic nie wiem
Podziel się: