reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uzdolnione mamuśki - biżuteria, hafty, szydełko, rysunki itd! chwamy się :)

i znów się chwalę :) (ale chwalipięta ze mnie ;)) dzisiejsze dzieło to babeczka na szpilki i igły dla teściowej - prezent już na święta ;)

Załączniki

• IMG20121108_002.jpg
    IMG20121108_002.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 58
reklama
kolejny raz się chwalę :) ale na ten tydzień chyba wystarczy już prac...trochę odpoczynku trzeba w końcu sobie sprawić :):)
Zrobiłam kostkę dla maluszka z chłopięcymi motywami typu traktor, balon, samolot itp. :)

IMG20121109_007_edit.jpg

Kwasia rewelacyjna kosteczka :-) Normalnie wprowadzasz mnie w kompleksy bo tworzysz z prędkością światła:tak: Muszę szybciej dziergać te moje sukienusie :rofl2:

smoniczka te rzeczy co robię wyjątkowo szybko się szyje, myślę, że z dzierganie jest bardziej czasochłonne ale sama osobiście tego nie potrafię a bardzo chciałabym się nauczyć :(

Witaj Gosiu.
Piękne koszyczki. Nawiąże zatem do tematu: czy wykonujesz je w różnych kolorach i można taki zakupić? Pytam, gdyż na co dzień zajmuję się fotografią dziecięcą i często potrzebuję tego typu akcesoriów, a na prawdę w internecie szału nie ma. Daj znać proszę :) Pozdrawiam

reklama
Smoniczka - będziesz może robiła aniołki świąteczne na szydełku? jak tak to błagam o tutorial, bo się uparłam, że zrobię ale mi nie idzie, bo nie wiem od czego zacząć... znalazłam niby kilka szablonów, ale kompletnie nic z tego nie rozumiem :-( tzn wiem co to oczko, co to słupek itp. ale od którego miejsca się to zaczyna itd... już płaczę z rozpaczy np ten: Robótkowe szaleństwa
ale ten jest ładniejszy : Szydełkowanie, wzory i porady: Wzór szydełkowy – aniołek na choinkę
tylko z tego to już kompletnie nic nie wiem :(

Do góry