reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

Nie
No dobra moje koralowe cuda ;-)Te czerwone są odzobione kartami
dsc01701vc.jpg

By Bodzinka at 2011-09-22
dsc01700r.jpg

dsc01705tl.jpg

dsc01704p.jpg

By bodzinka at 2011-09-22
dsc01703g.jpg

dsc01702v.jpg

reklama
Bodzia fajne fajne:pp wystawiasz?

Kochana czego Ty używasz jako podkładu do krycia przy decupage??? No bo taka np. puszka jest przeciez kolorowa i akrylowa farba nie chce tego pokryć no moze by i pokryła ale po ilu warstwach!!! Czym to kryjesz najpierw???

sarka wystawiam :-)aa co mam nie wystiac :-)Może się ktos skusi???
a pokrywam dwa razy biąłą, akrylowa, czasem raz zalezy, a potem kolorową...Czasem to biała z kapka kolorowej, czasem tylko kolorowa duża...

Ostatnia edycja:
Bodzia - ja bym u Ciebie zamowila znowu komplecik kolczyki okragle male + bransoletka. tamten poprzedni bardzo lubie i czesto nosze ;) teraz mi sie marzy jakis geometryczny moze w kolorach fiolet, ciemny roz ... moze cos poszuka i wstawie o co mi chodzi

Krolcia - co to jest to pierwsze??? Wzorek super, ale nie umiem odgadnąć przeznaczenia tego ubranka :-D A kamizelka - bomba. Od samego patrzenia na nią się człowiekowi cieplej robi ;-)

reklama
Do góry