reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Agnieszka oj popraw się popraw :tak::-D widziałam twojego bloga śliczne zdjęcia robisz...
Moje prace można obejrzeć tutaj ..Biżuteria to Moja pasja ... nie chce wam tu zaśmiecać zdjęciami bo bardzo ich dużo ale na blogu są to zapraszam :-)

Dziękuję
Poprawię się bynajmniej postaram się :-D
Ładną Tworzysz biżuterię.
Myślę że mogłabym znaleźć tam coś dla siebie :)

Miłego dziewczyny...Ja uciekam do pracy:)

Aga, mega kopniak dla Ciebie :-D Wiki witaj, tutaj właśnie jest miejsce na prezentowanie swoich wytworów we wszystkich dziedzinach artystycznych.
As, śliczna sukieneczka, szczególnie, że w moim ulubionym kolorze.
Amalfi, mnie najlepsze rzeczy wychodzą z głupoty i przypadku, tak jak ta serwetka, oby też tak było w kwestii potomka :-DKamea, to będziesz miała na następną zimę komplecik jak znałazł.

Ostatnia edycja:
Martuś, jeśli dobrze pamiętam to pisałaś, że poszukujesz miodowego blondu. Dziś taki widzałam z SAYOSS-a i tak się nazywa. Właśnie zastanawiałam się czy go nie kupić ale zdecydowałam się na bardziej odważny odcień. Jak szaleć to szaleć. Ok. 20.oo na fb zaprezentuje Wam mój nowy kolor. No chyba, że będę musiała chodzić w czapce, to nie pokażę.

Może i wam pokaże co robię :)

njk 004.jpgnjk 002.jpgjj 003.jpg

Załączniki

• 017.JPG
    017.JPG
    48,7 KB · Wyświetleń: 19
  • 006.JPG
    006.JPG
    35,4 KB · Wyświetleń: 19
  • 017.jpg
    017.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 21
  • 013.jpg
    013.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 23
  • 037.jpg
    037.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 20
Wszystko :-):-D:-) a dokładnie: szyję, przeszywam, haftuje krzyżykowo, robię na szydełku, bawię się decoupagem, robię karteczki okolicznościowe, robię bombki i jaja karczochowe, projektuje ciuchy i dla siebie, zaprojektowałam mini sekretarzyk a mąż mi go wykonał. Moje prace do pooglądania www.robotkireczneedyty.yoyo.pl
A na forum jestem tak od 110 stronki to możesz sobie oglądnąć, bo zamieszczam zdjęcia.

reklama
Do góry