reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

zjola no tak cos czulam ze nie ma po co pisac, dlatego nie pisalam
dotka no dlatego mnie nie bylo, bo musialam skonczyc heheh teraz jeszcze mam 20 min i ide do roboty jeszcze dorabiam kwiata jednego, wieczorem moze jeszcze jednego malego machne, zobacze, albo listki moooozee:confused:

reklama
hej ale spiaca jestem jeszcze jutro trzeba wstac i nareszcie weekend do mam nadzieje wyspie sie, dostalam od saisadi fajna skarpete z reniferem, co z tego ze po swietach juz, powiesilam sobie ja na sciane. jak zrobie foty to wkleje

a teraz z psiurkiem na spacer jeszcze , myc sie i do wyrka, ksiazke poczytam i lulu

Zjola, bidulko, aleś się nachorowała. Całe szczęście, że już lepiej.
Ja dokończyłam dziś kartkę dla Babci, jutro zrobię zdjęcia, to pokażę.
Ja w sobote idę do pracy, koniec leniuchowania. Szkoda, bo ja lubię siedzieć w domu, mnie się nigdy nie nudzi.
A w przyszłym tygodniu będę miała dla Was niespodziankę. Mam nadzieję, że Wam się spodoba, bo to mój taki pierwszy projekt. Sama jestem ciekawa czy bedzie wyglądał tak jak sobie wymarzyłam. Już jest prawie gotowy. Dobranoc.

zjola no wlasnie, sciagnelam Cie na forum telepatycznie
dotka wszystkie członki mam sprawne :-p
atyde dawaj to cudo, nie moge sie doczekac...

A ja skonczylam czapeczke i zaczelam nastepna przy okazji a dokonzce ja pewnie jutro :
Zobacz załącznik 425072Dotka mam nadzieje ze ilosc kwiatkow Cie zadowala;-)

Amalfi jestem w szoku :szok: jest boskaaaaaaaaaaaa !!!!!!!! ilosc kwiatkow zadowala haha :D widzisz jak mnie znasz :) a pow mi jeszcze czym kwiatki przyszywasz do czapki, zwykla igla z nitka?

Atyde ciekawe coz to za niespodzianka, hmmmm chyba sie domyslam jak napisalas slowo projekt, choc nie weim czy to to :D

ja dzis 2 drzemki sobie ustawilam bo nie mglam sie zwlec w yrka ale teraz 2 dni spania beda ;D u mnie brzydko wieje i pada deszcz. Po drodze do pracy w piekarni kupilam sobie bulke francuska z jablkiem wiec kawka bedzie podwojnie dobrze smakowac :)

w necie znalazlam szydelkowy bukiet roz, fajne ale chyba straszne kurzojady :D

2045884947.jpg

Ostatnia edycja:
Hejka :)

Atydea - Ty tak jak ja w domu się nie nudzisz. Ja z żalem wróciłam do pracy po L4 :( Gdybym nie musiała to bym z chęcią nie pracowała i zajęła się malarstwem i grafiką ale z tego ciężko wyżyć, niestety.

Amalfi - pawiowa czapeczka, chociaż ja w przeciwieństwie do Dotki wolałabym jeden kwiatek :)

Dotka - te kurzojady chyba można prać, hę?

reklama
Do góry