Natalia198777
Fanka BB :)
Hej czy , któraś sie spotkała z czymś takim? Tak po porodzie określiła te naczynka pediatra. Ponoc znikają do 2roku życia? Miało to któreś dziecko i zniknęlo??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój miał na karku i na czole. Na czole trochę zostalo ale widać jak np. Mocno płacze i się czerwieni wcześniej było dużo bardziej widoczneHej czy , któraś sie spotkała z czymś takim? Tak po porodzie określiła te naczynka pediatra. Ponoc znikają do 2roku życia? Miało to któreś dziecko i zniknęlo??
A robiłas cos z tym czy poprostu trzeba czekać? Moj ma na przedramieniu fakt, że urodzony 5dni temu ale jestem tym zaniepokojona. Zastanawiam się czy skonsultować to z jakimś dermatologiem?Mój miał na karku i na czole. Na czole trochę zostalo ale widać jak np. Mocno płacze i się czerwieni wcześniej było dużo bardziej widoczne
Edit. Zapomniałam dodac, że właśnie skończył dwa lata
Lekarz mówiła że nic nie muszę robić to też może zostac lub zblednac albo zniknąć wraz z wiekiem. Mój brat ma i zostało u niego do teraz więc pewnie juz się nie pozbędzie i też na twarzy. A u mojego synka już prawie nie widać a było dość mocno, na środku czoła więc też nie chciałam by to zostałoA robiłas cos z tym czy poprostu trzeba czekać? Moj ma na przedramieniu fakt, że urodzony 5dni temu ale jestem tym zaniepokojona. Zastanawiam się czy skonsultować to z jakimś dermatologiem?
Hej. Mozesz wyslac zdjecie?Hej czy , któraś sie spotkała z czymś takim? Tak po porodzie określiła te naczynka pediatra. Ponoc znikają do 2roku życia? Miało to któreś dziecko i zniknęlo??
Ciężko mi uchwycicHej. Mozesz wyslac zdjecie?
Moja 3 latka ma na przedramieniu i mowili nam,ze powinno samo zniknac do 2 roku roku jednak tak sie nie stalo- ma do dzis bardzo widocznego naczyniaka. Dermatolog powiedzial,ze jak bedzie dorosla i bedzie jej to przeszkadzac to moze usunac laserowo.
Natomiast moja mlodsza corka po urodzeniu miala na powiece, na szczescie juz nie widac i na karku, ma do dzis,ale mniej widoczne niz na poczatku- ma roczek.
Dobrze widze, to jest na calej raczce?Ciężko mi uchwycic