reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

UŚMIECHNIJ SIĘ ;))

pewne starsze juz malzenstwo kladzie sie wieczorem spac. gdy juz powolutku przysypiali nagle mezczyzna zrywa sie z lozka i zaczyna chodzic po pokoju. na to zona:
- co sie stalo??
maz odpowiada:
- seksu mi sie chce!
na to kobieta z usmieszkiem odkrywa koldre i mowi:
- no to chodz!!
na co facet:
- przeciez chodze!

reklama
Oto sposób na rozpoznanie gatunku niedźwiedzia.
> Podchodzimy do niego cichutko kiedy śpi i kopiemy go z całej siły w jaja.
Następnie spier....my.
> I teraz:
> - jeśli spier....my i nic nas nie goni to znaczy, że jest to miś pluszowy
> - jeśli spier....my, wchodzimy na drzewo, a niedźwiedź wchodzi na 
drzewo za nami, to znaczy, że jest to niedźwiedź brunatny
> - jeśli spier....my, wchodzimy na drzewo, a niedźwiedź potrząsa  drzewem
tak, że spadamy prosto w jego łapska to jest to niedźwiedź Grizzly
> - jeśli spier....my, wchodzimy na drzewo, a niedźwiedź wchodzi na drzewo za
nami i zaczyna wpierdalać liście to jest to miś koala
> - jeśli spier....my, a w okolicy nie ma drzew to jest to niedźwiedź polarny
> - jeśli spier....my, a niedźwiedź zaczyna płakać to jest to miś
Kolargol - największa pinda wśród niedźwiedzi

Misiu z Zajączkiem złapali złotą rybkę i of coz rybka do ze nich starym tekstem, że 3 życzenia i w ogóle, tylko wypuśćcie ją. Na to Misiu:
- Chciałbym żeby w naszym lesie były same niedźwiedzice tylko ja sam jeden niedźwiedź.
Rybka myk-bzyk i w lesie same niedźwiedzice i żadnego samca prócz Misia.
Teraz kolej Zajączka:
- A ja chciałbym motorek.
Miś na niego gały wywalił, rybka mało orła nie wywinęła, ale cóż. Myk-bzyk i Zajączek już ma motorek. Misiu podjarany, ciągnie dalej:
- Ja to bym chciał, żeby w całej Polsce były same niedźwiedzice, tylko ja sam jeden niedźwiedź.
Rybka myk-bzyk i w Polsce same niedźwiedzice i żadnego samca prócz Misia.
Zajączek skromnie poprosił o kask. Myk-bzyk Zajączek w kasku. Misiu podjarany wali:
- Rybka, ja to bym chciał, żeby na całym świecie były same niedźwiedzice, tylko ja sam jeden niedźwiedź.
Rybka myk-bzyk i na całym świecie same niedźwiedzice i żadnego samca prócz
Misia. Misiu cały happy i napalony jak buhaj po urlopie, leje z Zajączka. Zajączek wsiadając na motorek, rzuca na odchodnym:
- A ja bym chciał, żeby Misiu był pedałem.

i jeszcze jeden

Nawalony zając wraca po nocy do domu. W pewnym momencie fiknął i zasnął. W międzyczasie znalazły go dwa wilki i nie mogąc dojść do zgody poobijały sobie mordy aż do utraty przytomności. Rano zając się budzi, rozgląda się po pobojowisku i mówi:
- Ja to kiedyś po pijaku cały las rozwalę...

reklama
Do góry