reklama
Izabelka
Oski i Wercia
Cześć dziewczynki! U nas słonecznie i wesoło
Co do anemii to moja mama też miała całą ciążę (rodziłą 7 lat temu) robiła co polecil lekarz- sok z buraków, witaminy, itp i też nic nie dało. Ale braciszek urodził się zdrów jak rybka. Więc nie martwcie się
Pozdrowionka
Co do anemii to moja mama też miała całą ciążę (rodziłą 7 lat temu) robiła co polecil lekarz- sok z buraków, witaminy, itp i też nic nie dało. Ale braciszek urodził się zdrów jak rybka. Więc nie martwcie się
Pozdrowionka
Czesc dziewczyny czytam o tych waszych badaniach i jestem w szoku, moj lekarz zlecil mi za 1 razem cukier morfologia i mocz, a teraz tylko te dwa ostatnie, nie wiem od czego to zalezy,ale spytam go jak bede o dodatkowe badania, a to dopiero 1 wrzesnia. Pozdrawiam
Bunia wszystko zależy od lekarza, jeden chce mieć wszystkie badania by mieć pewność a innemu wystarczą tylko te podstawowe,moja lekarz podchodzi indywidualnie do każdej pacjentki ale te badania które robiłam i ja i Puma to kazda cięzarna pacjentka musi u niej zrobić - ot taka jej filozofia!!!
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Jeszcze nie znam plci dzidzi, doktor powiedzial, ze to ciut za wczesnie, mysle, ze w przyszlym miesiacu mam szanse sie dowiedziec. Pozdrawiam.SylwiaZ pisze:Cześć Mamunie, jak się dzisiaj czujecie w ten śliczny jesienny dzionek?
Puma, wiedziałam, że będzie ok? A nad krwią pewnie można popracować.
Moja teraz troszkę się poprawiła.
Nauczyłam się nawet jeść buraki i wątróbkę (fuj).
Anusiu, maleństwo śliczne. Nawet nosek ma już wykształcony. Mam nadzieję, że za parę dni moje też już takie będzie/
Wiadomo już jakiej płci jest dzidziuś?
Pozdrawiam.
reklama
Podziel się: