reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG

reklama
Widzisz kasia taka jestem zakrecona ze caly czas wydawalo mi sie ze dzisiaj masz USG ,poczekamy a jutro bedziemy trzymac kciuki zeby dziidza byla chcetna do pozowania bo moja nie chciala sie obracac :) za bardzo :)ale jak czytam to chyba wszsytkie dzidize nie chcetne do pozowania :)
pozdrawiam

Hej!

Sylwia, twoja Dzidzia jest bardzo posłuszną modelką/modelem :) Zobaczymy jaka będzie dziś moja :) Trochę się denerwuję przed wizytą, zawsze się obawiam czy wszystko będzie w porządku z bobaskiem, a z drugiej strony nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć malenstwo. Jestem podekscytowana i zarazem zdenerwowana jak przed ważnym egzaminem :-[ czy Wy też tak macie czy tylko ja jestem taka nienormalna ??? Nie chcialabym, żeby moje dziecko miało matkę- wariatkę ;) ::) A do 16.30 czyli godziny wizyty jeszcze tak długo :( trzymajcie za nas kciukaski :) Odwdzięczymy się!!

My już trzymamy, napewno będzie ok. Tylko poproś dzidziusia, żeby się odpowiednio ustawił do zdjęcia. Czekamy :laugh:

Trzymaj, trzymaj kciuki, przydadzą się. Właśnie zbieram się do ginekologa i umieram z nerwów. Odezwę się wieczorem, dam znać co i jak. Pozdrawiam! papa

Hej!

My już po wizycie i USG, wszystko jest w porządku, Dzidzia okazała się być o tydzień młodsza, więc w zasadzie powinnam być "lutówką" ale zostaję u Was bo gin powiedział, że rozwiązanie przez cc będzie musiało być już po 36 tyg ze względu na rozwarstnienie kosmówki (nie mięśniak!! jak mówił poprzedni gin) i mój kręgosłup, czyli ok. połowy stycznia. Dzidzia to śpioch, nie chciała niczym machać, a ni rączką ani nóżką i spała w najlepsze i nawet poszturchiwania w brzuszek jej nie obudziły. Gin śmiał się, że będę miała urwanie głowy bo skoro w dzień śpi to w nocy potem będzie rozrabiać :) Ale serduszko pięknie biło, widziałam wszystko, niestety zdjęcie z profilu więc zobaczycie tylko główkę i tułów. Za to jak się przyjrzycie to zobaczycie śliczny nosek, usteczka i bródkę :) Za dwa tygodnie następne USG bo musimy kontrolować kosmowkę czy się nadal nie rozwarstwia. Mam nadzieję, że będzie ok. Zdjęcie zaraz wkleję, mąż musi mi pomóc. Pozdrawiam :) :) :)

cieszę się Kasiu i gratuluję. Widzisz, będziesz miała dzidiziusia przede mną. Czekam na zdjęcie

reklama
Kasia gratuluje ze z dzidzia wszsytko ok i nie martw sie ze wczesniej bedzie cc ja pewnie tez bede miala cc w grudniu bo moj gin juz zagadywal ze to lepiej nie czekac do konca tylko lepiej juz okolo 37-38 tc ciac jak bedzie wszystko w porzadku .
Czekamy na zdjecia dzidzi

Do góry