Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co miałoby być jeszcze wykonane ?? Ja za bardzo nie rozumiem pytania
Chyba nikt tego nie lubi. A szczególnie jeszcze jak pójdzie się do szpitala i badają różni lekarze a nie tylko ten „nasz” znany. Czasem myśle ze pod tym względem w ciąży traci się wszelka godność heh ale jest to konieczne wiec jak trzeba to trzeba, lekarz nie ma innej możliwości żeby zbadać choćby szyjkęMoze nie chce badania na fotelu, gdzie jest zakładany wziernik itp. Ja poza usg bylam tak badana przez 9 miesiecy, a nie powiem nie lubiłam tego, ale trzeba bylo....
Ja chyba raz bylam tylko tak badana , tez nie lubił tego ,ale trzeba to trzebaMoze nie chce badania na fotelu, gdzie jest zakładany wziernik itp. Ja poza usg bylam tak badana przez 9 miesiecy, a nie powiem nie lubiłam tego, ale trzeba bylo....