reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG naszych Pociech

wow też czekam juz na to usg, jak bedzie widać taką dzidzie :-)

To jest coś niesamowitego :tak: Do tej pory myślałam że dzidziuś tam sobie tylko pływa i od czasu do czasu machnie rączką. To było prawdziwe zaskoczenie kiedy zobaczyłam, że szaleje tam jak na niezłej imprezie :-D Nie przestawał się ruszać i podskakiwać, wreszcie się popłakałam ze wzruszenia, zresztą pewnie jak dużo kobiet kiedy pierwszy raz patrzą na swoje dziecko. Niesamowite przeżycie :tak::tak:

reklama
To jest coś niesamowitego :tak: Do tej pory myślałam że dzidziuś tam sobie tylko pływa i od czasu do czasu machnie rączką. To było prawdziwe zaskoczenie kiedy zobaczyłam, że szaleje tam jak na niezłej imprezie :-D Nie przestawał się ruszać i podskakiwać, wreszcie się popłakałam ze wzruszenia, zresztą pewnie jak dużo kobiet kiedy pierwszy raz patrzą na swoje dziecko. Niesamowite przeżycie :tak::tak:

no ja wlaśnie oglądałam gdzieś filmik z usg o wyczynach maluszka w brzuchu :-)
cudo!!

Małe wspomnienie z okresu ciąży:

Zdjęcie z 21 tyg:

paluszek w buzi.JPG

A tu jego duże stopki:)

stópki.jpg

Lenka87 superaśne jest to zdj jak maluszek ssie paluszka w buzi. Takie zdjęcie to w ramkę i ustawić gdzieś w widocznym miejscu. Bardzo mnie to zdjęcie ujęło:):):)

swietne ujecie z tym paluchem ;P to naprawde 21 tc? Twoj Adas bedzie chyba modelem ;) tak jak napisala daffodill powinnas je oprawic, a jak Adas bedzie starszy to mu pokazesz;] mila pamiatka bylaby..
pozdrawiam brzuszki i mamusie ;)

Też mi się podobają te fotki:) dlatego nieskromnie się chwalę. Na co miesięcznej wizycie u mojego lekarza nie były tak dokładne-nie ma takiego sprzętu. Mam tez filmik:) Ale chciałabym kiedyś mieć nastepną dzidzię i zrobić też 4d.

Fajnie,że nasze dzieciątka będą miały taką cudowną pamiątkę.

A paluszki cycka odkąd się urodził:)

reklama
To ja teraz wstawiam moją niunię 28 TC :-)

Załączniki

• img037.jpg
    img037.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 316
  • img039.jpg
    img039.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 304
  • img038.jpg
    img038.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 489
Do góry