reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG naszych Pociech

super u mnie tez podwojna radosc. widze ze u ciebie w jedny woreczku owodniowym sobie siedza. super!!! a brzuszek ci juz urosl?? bo u mnie narazie nic nie widac :-( ach i u mni e tez prawdopodobnie beda jednojajowe

Właśnie tutaj nie widać, ale byłam na badaniu prenatalnym i okazuje się, że są w dwóch woreczkach. Ale to podobno bardzo dobrze bo bliźniaki jednoowodniowe są bardziej zagrożone..Ale to czy są w jednym woreczku czy w dwóch nie oznacza czy są jednojajowe czy dwu. Mi powiedzieli na badaniu, że są jedno. Nie będzie parki:-(Jeszcze płci nie znam.Brzuszek nic jeszcze nie urósł ani nic nie utyłam. Pozdrawiam:-)

reklama
to moja dzidzia w 12 tyg

Załączniki

• dzidzia.JPG
    dzidzia.JPG
    16,5 KB · Wyświetleń: 243
Wszystkie zdjęcia fajne, ale monia1110 twoje dzieciaczki to będą na 100% albo modelki albo modele:-)rewelacyjna fotka:tak:
A to moja fasoleczka 7t2d

Załączniki

• w4.jpg
    w4.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 250
No to i ja się pochwalę ;-)
To mój Robaczek w 12tc czyli 3 tygodnie temu. Nie mogę się doczekać następnego USG ale muszę jeszcze czekać ponad miesiąc, pozostało mi tylko uzbroić się w cierpliwość :tak:

Załączniki

• 100_1491.jpg
    100_1491.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 235
reklama
No to i ja się pochwalę ;-)
To mój Robaczek w 12tc czyli 3 tygodnie temu. Nie mogę się doczekać następnego USG ale muszę jeszcze czekać ponad miesiąc, pozostało mi tylko uzbroić się w cierpliwość :tak:

wow też czekam juz na to usg, jak bedzie widać taką dzidzie :-)

Do góry