reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Usg chłopak czy dziewczynka

Witam w 19 tygodniu ciąży dowiedziałam się ze będę miała dziewczynkę w 20 tyg okazało się jednak , że to chłopak. Sama już nie wiem bo na jednym usg widać na pewno dziewuche a na drugim chłopca. Może to pempowina ?? Może ktoś mi pomoże rozwiązać ta zagadkę

Załączniki

• 4A8F5FF1-76CA-4DE0-AC12-5EDF08E820F2.jpg
    4A8F5FF1-76CA-4DE0-AC12-5EDF08E820F2.jpg
    596,4 KB · Wyświetleń: 41 340
  • 4A8F5FF1-76CA-4DE0-AC12-5EDF08E820F2.jpg
    4A8F5FF1-76CA-4DE0-AC12-5EDF08E820F2.jpg
    596,4 KB · Wyświetleń: 22 869
reklama
Rozwiązanie
Cześć dziewczyny proszę was o ocenę zdjęcia usg... Miesiąc temu zapowiedzieli mi syna a 4 grudnia na połówkowym ze córka... Trochę mam mętlik w głowie 😞
reklama
Witam serdecznie🙂 Byłam ostatnio na badaniach prenatalnych i dowiedziałam się, że będzie dziewczynka 14+2 TC ,a wcześniej w 13 TC byłam na zwykłym USG i lekarz obstawiał chłopca... może byście zerknęły na zdjęcia i dały znać kto mnie zamieszkuje..z góry bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam 🙂

Załączniki

• IMG_20200313_081136.jpg
    IMG_20200313_081136.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 215
  • IMG_20200313_082844.jpg
    IMG_20200313_082844.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 211
Witam serdecznie🙂 Byłam ostatnio na badaniach prenatalnych i dowiedziałam się, że będzie dziewczynka 14+2 TC ,a wcześniej w 13 TC byłam na zwykłym USG i lekarz obstawiał chłopca... może byście zerknęły na zdjęcia i dały znać kto mnie zamieszkuje..z góry bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam 🙂
Dzoecko jest bokiem, nie da się nic zobaczyć 😉 ale skoro na prenatalnych tak powiedzieli, to bym się tego trzymała

Hmmm ginekolog na podstawie tych zdjęć stwierdzała 😉..na fb jest też taka strona nub gender i na podstawie tego odstającego wyrostka potrafią ocenić tylko, że ja nie bardzo się w tym orientuję 🙂

Dzoecko jest bokiem, nie da się nic zobaczyć 😉 ale skoro na prenatalnych tak powiedzieli, to bym się tego trzymała
Przez ostatni tydzień już się oswajałam z wiadomością o chłopczyku,a teraz na prenatalnych ginekolog zaskoczyła nas tą dziewczynką, gdy jej wspomniałam, że tydzień wcześniej byl chłopiec to zaczęła wnikliwie oglądać, powiększać i stwierdziła, że nic nie odstaje i niby między nogami nie ma.. płeć nie jest dla nas najważniejsza, choć nie powiem, że nadzieja o dziewczynce bardzo nas ucieszyła, gdyż synka już mamy ☺️ pozdrawiam 😉

Hey @AśkaW89 :) choć z 14tc już się nie patrzy na nuba... (teraz jak będziesz po 16tc to niech robi potty shot i już będzie coś widać ;) ) to powiem Ci że mnie wyglada również na dziewczynkę

reklama
Do góry