reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy Mieszkanie

reklama
Nenyah, świetne linki!!! Dzięki!!!

Zaczynam zastanawiać się nad tapetą... Ale to na razie takie sobie luźne przemyślenia.

W życiu nie miałam tapet na ścianie. CO sądzicie: lepsza farba czy tapeta?

Nenyah, przepiękne te malunki! Ale kto by tak potrafił? Jakiś artysta? Całe szczęście nasze pokoiki będą takie tycie, że nie będzie miejsca na takie cuda :D Easy, chyba farba lepsza, bo ściana oddycha. Nie znam się na tym, ale jakiś majster mi kiedyś coś takiego powiedział, i moi rodzice i teściowie też tak myślą, więc pewnie coś w tym jest ;) Będziesz takie cudeńka malować? :D

szkrabikowski no pokój z łąką z linku Nenyah to coś w stylu mojego pomysłu, ale jednak dużo się różni! Mi bardziej chodzi o takie ogrooooomne kwiaty i ma być ich tylko kilka na ścianie (np. 3 w kupie razem). Jak będę miała cyfraka to narysuję moje wyobrażenie i wkleję ;)

My pomalowalismy farbami sufit i sciany - sa w kolorze jasnym niebieskim + jedna sciana w mocnym niebieskim. I mam zamiar namalowac na scianach latawce. Kilka tylko. Moze 3. Ale jeden tak, zeby przechodzil z jasnego niebieskiego na ten mocniejszy. Mysle, ze fajnie to bedzie wygladalo. No a oprocz tego obrazki oczywiscie :) Zastanawiam sie nad tym rozwiazaniem: http://clipso-design.com/cgi-local/album2.pl?Langue=1&Famille=5&Fournisseur=&page=7 Bardzo mi sie podobaja te 'tanczace' postacie wokol lampy :)
mozna zerknac jeszcze na te rozwiazania:
http://www.expo21xx.com/homefurniture21xx/10090_st2_children-furniture/default.htm

Witam
Pokoik naszej Małgosi sami wymyśliliśmy. Chodź mnóstwo gazet mama przegladnęła.
poniżej zdj. pozdrawiam aaa przesylajcie zdj pokoi Waszych maluchów no to buzka pa

reklama
Mama asia pokoik śliczny :) My będziemy niebawem robić pokój dla małego z naszej obecnej sypialni, a ponieważ jej ściany są pomalowane na groszkową zieleń, dzięki Twoim fotkom widzę go już oczami wyobraźni ;)

Do góry