reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy Mieszkanie

Hejas Hogata :)

Dzięki za komplementa pokojowe,i odpowiadam,że Mikołaj od momentu przeprowadzki,czyli od 2 tyg. śpi w tym właśnie wyrku,sam,i woli tam zasypiać niż w naszym łóżku. A dodam tylko,że od maja tego roku mały oprotestował kojec i każdą nocke waletował razem z nami :p A tu taka zmiana..Widocznie stwierdził,że jest już za "dorosły" na niemowlakowe łóżeczka,hehehe ;D

reklama
Fajowe te pokoiki :) my ze względu na pobyt zagranicą mieszkamy w wynajetym mieszkaniu i niestety nie mogę przemalowac ścian i zrobic takiego bajkowego pokuju, moze zaszaleje popowrocie do Polski (mam nadzieje w nowym mieszkaniu).

Jedyny problem dla mnie to fakt, ze za parę lat trezeba przemalować a z tymi intensywnymi kolorkami to chyba nie takie proste...

A Mikołaj zuch, śpi w takim łóżeczku ::) ja sie nie spieszę z takimi zmianami, bo mała sama nie wyjdzie na razie i jest w bezpiecznym miejscu aż wstane, no i lubi sie bawic w swoim wyrku :), nie bede jej pokazywać na razie ze mozna inaczej... ;)

No to jak pokazmy sobie jak mamy mieszkanka urzadzone i co planujemy jak zrobic w nich.
Napewno wiele z nas ma jakies ciekawe pomysly na ich urzadzenie a i wiele z nas ma pewnie remoncik w domu.:tak:

No dobra to ja pokazuje nasze wypociny ale to jeszcze nie koniec remontu wiec prosze nie patrzec na balaganW KUCHNI PODLOGAŁAZIENKA CO MI SIE NIE PODOBAJA KAEFELKISCIANA W PRZEDPOKOJUSCIANA W DUZYM POKOJU

Gumecka...super kolor w pokoju...ja mam podobny (na jednym zdjeciu zwłaszcza-tym gdzie jest najmniej pomarańczowy), super stolik ... podobny w ikei widziałam, no i ten pomysł ze scianami - to białe bedzie pomalowane tak?

Kurcze - Gumecka - chciałabym być już na takim etapie....:tak:
Kolor ścian super, a coś takiego białego widziałam już na jakimś forum! I chyba nie było w takim kolorze jak reszta ścian.
I powiedz mi co jest na ścianie w przedpokoju - podoba mi się!

Chętnie pokazałabym Wam moje M - ale na razie brak czasu - no inie bardzo wiem czy jest tam na razie co oglądać:zawstydzona/y: gołe wygipsowane niepomalowane jescze ściany, łazienka w trakcie płytkowania i brak futryn i drzwi....
Więc jeszcze trochę tego zostało...

Ale w swoim czasie nie omieszkam się Wam pochwalić....

KOCHANE WY MOJE
TO BIALE NA SCIANACH TO GIPS WYRZEZBIONY PRZE KOLEGE HEHE ALE ZOSTANIE TAK JAK JEST-JAKBY BYL CALKIEM ZAMALOWANY TO NIE BYLOBY TAKIEGO EFEKTU

AGUS W PRZEDPOKOJU TO TYNK NATRYSKOWY,TO JEST TAKA MASA KTORA SIE ROZRABIA A POTEM NAKLADA SZPACHELKA-U NAS JEST TO SPERDZIELONE NIESTETY:no: -DOSC DROGI INTERES DLATEGO MAMY TYLKO JEDNA SCIANE TAK ZROOBIONA

KOLORKI MAMY ZE SNIEZKI MAX-SA FAJNE-TAKIE JAK W WE WIADERKU TO TAK NA SCIANIE WYCHODZA

reklama
Mówisz że drogi interes? Hmmm..... ale mnie się to podoba! I wcale nie widać co by było spierdzielone;-)
Zobaczymy jeszcze. Zastanawiam sie też nad tapetą w przedpokoju! Widziałam takie o takiej fakturze.... jak tkanina (nie wiem jak to wytłumaczyć ale wygląda fajnie - tak ciepło!:tak: ) No i nie wiem jeszcze jakie kolory na ściany!

A komody super - mnie się podoba szczególnie ta niższa i szersza:tak:

Do góry