reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy kącik, pokoik dla naszego maleństwa :)

reklama
No to sie chwale :-) mysle ze efekt koncowy nie jest zly... Teraz tylko sie modlic, zeby Zuzia nie spacerowala noca po domu :-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 45
Postanowiłam przywrócić wątek na dział główny ;-) Może nasuną się nam jakieś pomysły na urządzanie pokoików, przemeblowywania, zmianę stylu... Dzieci ciągle rosną, zmieniają się zapotrzebowania, niedługo znikną łóżeczka ze szczebelkami, przewijaki... Pozostanie więcej miejsca na wyobraźnię ;-)

Świetny pomysł, co prawda Nina na razie śpi w sypialni ale ma już swój pokoik. Jest taki mało "dzieciowy". Stoją w nim raczej kartony z pampersami, kartony z moimi nieużywanymi ciuchami, rowerek stacjonarny i komputer. Kolory ścian już mamy. Latte na 1 ścianie a na 3ch pozostałych magnolia. Zielone makaroniki w oknach i zielone zasłony ;) łóżko ma już kupione różowe więc z dywanem jej coś pomieszam -zielony plus różowy ;) Ale póki co to dalekie plany. Musi dojrzeć do separacji w nocy i własnego pokoju.

Kota drzewo jest bezbłędne. Myślę, że być może wdrożymy w życie coś podobnego u nas, tylko kto mi to zrobi?!Podobają mi się też skylighty ale w blokuuu?!na parterze są marzeniem ;))Nierealnym

Netka, też chcę takie drzewo u Q i zamierzam sama je namalować :D możliwe więc, że będzie to coś drzewopodobnego, zobaczymy.
I na jednej ścianie na pewno namalujemy takie żółte pasy + jakieś ptactwo sowopodobne, choć tu już będę się posiłkowała pewnie szablonami, a całkiem możliwe, że kupię po prostu gotowe naklejki.

reklama
Wy będziecie mieć więcej pola do popisu, bo Kuba pewnie będzie mieć w miarę duży pokój. Ninki w bloku jest przytulnie mały. Nie mogę Go dodatkowo dopieszczać, bo strasznie tu się zrobi przytłaczająco.

Do góry