reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy kącik, pokoik dla naszego maleństwa :)

reklama
mamaOskara ja tez nie mam, Kamil ma swoj kąt teraz zrobiony w małym pokoju ktory jest niby mamy sypialnią.. lub gościnnym, a Karolcia będzie w naszej sypialni miała swoj kątek zrobiony:) także wiem jaki to ból..

My co prawda mamy drugi pokój, ale i tak nie urządzamy go na razie dla Emilki, będzie z nami w pokoju dopóki nie uznamy, że jest wystarczająco duża i może iść do swojego. :-) Fajne te literki... My mamy tylko takiego Kubusia Puchatka do naklejenia nad łóżeczkiem bo niestety talentu plastycznego to żadne z nas nie ma :-D

Violett moja Julcia zaoferowała, że może mieszkać w jednym pokoju z malutkim, ale chyba zrobiła bym jej krzywdę zgadzając się na to:-D

reklama
Do góry