reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy kącik, pokoik dla naszego maleństwa :)

Dziewczyny stał się cud !!!!!! Mój Kochany mąż stworzy takie oto dzieło :-)

DSCN4303.jpg
Zdjęcie kiepskiej jakości, ale nie mogłam się powstrzymać i musiałam się pochwalić:-D

reklama
2701, i dokonał tego w jeden dzień!!! Trzeba to koniecznie uczcić! Ja ze swej strony składam gratulacje! :)
I ten zielony mnie tak pozytywnie nastraja.... :)

27012701 super trzeba się chwalić my wszystkie fotki uwielbiamy a zielony to mój ulubiony kolor w szczególności dla dzieci bo i dla dziewczynki i dla chłopca pasuje.
:tak::tak::tak: super

Mła, Gosia dziękuję:-). Gdy M zabrał się za składanie łóżeczka jak przyszedł z pracy, to byłam w takim szoku, że nawet nie miałam pretensji jak dwa piwa wypił:-D
Na razie tylko łóżeczko, jutro może kupie jakieś naklejki na ścianę, bo tak łyso wygląda :-)

27012701 ale ślicznie!!! Bardzo ładne gniazdko mały już ma!!!
Ja już nie mogę się doczekać, aż Pan z salonu zadzwoni, że łóżeczko jest do odbioru!!!! W tym tygodniu powinno być.
Mój K. ruszył dalej z remontem została już ostatnia ściana do tapetowania... przedłuża się, bo okazało się, żem nie spojrzała dokładnie na opakowania od tapety i trzeba je pasować wzorkami :-p K. stwierdził, że zrobi wszystko, co chce, więc milo, że nie marudzi. Jeszcze sobie listwy styropianowe wymyśliłam :laugh2:

Mam nadzieję, że w tym tygodniu już się uda i pokój będzie gotowy.

U nas łóżeczko stoi juz od lipca, jak kupilismy mąż od razu je zlozył. A posciel na razie wyprana i wyprasowana czeka w komodzie, jak urodze to dopiero bedziemy ja zakladac, szkoda zeby mi sie kurzyło. Chociaz bardzo bym chciala zeby juz lezala w lóżeczku bo to taki piękny widok :-):-):-)

no a ja się pochwalę moim "dziełem", dlatego też wczoraj wieczorem byłam nieobecna na bb i zamiast leżeć jak pan doktor nakazał mamusia zabrała się za malowanie :-D
tak wyglądało przed:
IMG_0001.jpg

a tak wygląda po:
IMG_0048.jpg

oczywiście wkleję też fotkę jak już literki powieszę w pokoju Aleksego!

reklama
Do góry