reklama
27012701
Mama Pysi
Mła, Gosia dziękuję:-). Gdy M zabrał się za składanie łóżeczka jak przyszedł z pracy, to byłam w takim szoku, że nawet nie miałam pretensji jak dwa piwa wypił
Na razie tylko łóżeczko, jutro może kupie jakieś naklejki na ścianę, bo tak łyso wygląda :-)
Na razie tylko łóżeczko, jutro może kupie jakieś naklejki na ścianę, bo tak łyso wygląda :-)
kota-behemota
Q & H team
27012701, no gratuluję, w końcu się doczekałaś warto było, bo łóżeczko z pościelą jest super, nic tylko czeka na małego lokatora
xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
270... trzeba to opić!!!!! proponuje hmmm sok pomarańczowy
malamrowka1100
Fanka BB :)
27012701 ale ślicznie!!! Bardzo ładne gniazdko mały już ma!!!
Ja już nie mogę się doczekać, aż Pan z salonu zadzwoni, że łóżeczko jest do odbioru!!!! W tym tygodniu powinno być.
Mój K. ruszył dalej z remontem została już ostatnia ściana do tapetowania... przedłuża się, bo okazało się, żem nie spojrzała dokładnie na opakowania od tapety i trzeba je pasować wzorkami K. stwierdził, że zrobi wszystko, co chce, więc milo, że nie marudzi. Jeszcze sobie listwy styropianowe wymyśliłam
Mam nadzieję, że w tym tygodniu już się uda i pokój będzie gotowy.
Ja już nie mogę się doczekać, aż Pan z salonu zadzwoni, że łóżeczko jest do odbioru!!!! W tym tygodniu powinno być.
Mój K. ruszył dalej z remontem została już ostatnia ściana do tapetowania... przedłuża się, bo okazało się, żem nie spojrzała dokładnie na opakowania od tapety i trzeba je pasować wzorkami K. stwierdził, że zrobi wszystko, co chce, więc milo, że nie marudzi. Jeszcze sobie listwy styropianowe wymyśliłam
Mam nadzieję, że w tym tygodniu już się uda i pokój będzie gotowy.
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
U nas łóżeczko stoi juz od lipca, jak kupilismy mąż od razu je zlozył. A posciel na razie wyprana i wyprasowana czeka w komodzie, jak urodze to dopiero bedziemy ja zakladac, szkoda zeby mi sie kurzyło. Chociaz bardzo bym chciala zeby juz lezala w lóżeczku bo to taki piękny widok :-):-):-)
inka85
Mamusia Aleksego
reklama
Podziel się: