reklama
dagne piękne motylki, ja tu myślałam jakby je tu zrobić żeby na firance kilka przyczepić a tu widzę zrobiłaś w bardzo prosty sposób a efekt super
ankubator super wyszło
asko kącik przytulny, my też Mayce póki co zrobiliśmy pokoik tylko narazie. Stoi tam szafa nasz z ciuchami ale niestety trzeba się jakoś pomieścić. Ona i tak tam tylko śpi póki co bo woli siedzieć w naszym towarzystwie.
ankubator super wyszło
asko kącik przytulny, my też Mayce póki co zrobiliśmy pokoik tylko narazie. Stoi tam szafa nasz z ciuchami ale niestety trzeba się jakoś pomieścić. Ona i tak tam tylko śpi póki co bo woli siedzieć w naszym towarzystwie.
dagne
Fanka BB :)
Aśko - tryska optymizmem
Ankubator - super wymyślone zoo - no rewelacja
Ankubator - super wymyślone zoo - no rewelacja
dziewczyny dzięki za mile slowa, ale ten pokoj, i "kacik z lozeczkiem" jest dla Kamilka, miejsce w ktorym on spał czyli nasza sypialnia bedzie teraz kątem Karolci, bede urzadzala go dopiero za jakies 2-3 tyg. bo maz musi mi przywiezc lozeczko i wywiezc do tesciow biurko, ale juz kiedys wklejałam fotki kata kamila i mniej wiecej to bedzie cos podobnego lozeczko, literki z imieniem(kamil swoje poobgryzał i zostalo tylko K hihi) naklejki i mysle zeby tez kupic te poleczki mamut i polozyc misie tak jak na zdjeciu powyzej. Kamil jest jednak starszy wiec wolałam jego przeniesc do pokoju obok niz dac tam malutką. A pokoj mimo małych wymiarow dzieki kolorkowi, zmianie zaslonek na jasne itp zyskał duzo przestrzeni, jeszcze tylko kupie jakas jasna, lub kolorową narzutę na stary naroznik, bo jest ciemny.
Jeśli któraś z Was lubi koty, bardzo ciekawy i niedrogi pomysł na dekorację -> NAKLEJKA NAKLEJKI na ścianę ścienne KOT KOTY KOTKI (1916671105) - Aukcje internetowe Allegro
Mła dekoracja super bardzo mi się podoba ale ja mam kota a mój M ma go po dziurki w nosie jak jeszcze zaproponowała taką dekoracje to to by się chyba wyprowadził z kilkoma kotami nie dał by rady ale to jest myśl w razie czego pomysł jest
ja mam w sypialni właśnie na różowej ścianie takie czarne dekoracja nad łóżkiem bardzo mi się podobają a koty wyglądały by tam super...
ja mam w sypialni właśnie na różowej ścianie takie czarne dekoracja nad łóżkiem bardzo mi się podobają a koty wyglądały by tam super...
reklama
kota-behemota
Q & H team
Asko, uroczy kącik urządziliście dla Karolinki, ślicznie tam
Mła, superowe te kocie naklejki, szkoda, że nie mogę zaszaleć. Ale do ulubionych sobie wrzuciłam, jaki inspiację na przyszłość. a co
Mła, superowe te kocie naklejki, szkoda, że nie mogę zaszaleć. Ale do ulubionych sobie wrzuciłam, jaki inspiację na przyszłość. a co
Podziel się: