reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy kącik, pokoik dla naszego maleństwa :)

reklama
asko: super wyszło! tak słonecznie i ciepło, Malutka będzie przeszczęśliwa! a pomijając kącik to strasznie fajny kolor łóżeczka!

dagne piękne motylki, ja tu myślałam jakby je tu zrobić żeby na firance kilka przyczepić a tu widzę zrobiłaś w bardzo prosty sposób a efekt super

ankubator super wyszło

asko kącik przytulny, my też Mayce póki co zrobiliśmy pokoik tylko narazie. Stoi tam szafa nasz z ciuchami ale niestety trzeba się jakoś pomieścić. Ona i tak tam tylko śpi póki co bo woli siedzieć w naszym towarzystwie.

dziewczyny dzięki za mile slowa, ale ten pokoj, i "kacik z lozeczkiem" jest dla Kamilka, miejsce w ktorym on spał czyli nasza sypialnia bedzie teraz kątem Karolci, bede urzadzala go dopiero za jakies 2-3 tyg. bo maz musi mi przywiezc lozeczko i wywiezc do tesciow biurko, ale juz kiedys wklejałam fotki kata kamila i mniej wiecej to bedzie cos podobnego lozeczko, literki z imieniem(kamil swoje poobgryzał i zostalo tylko K hihi) naklejki i mysle zeby tez kupic te poleczki mamut i polozyc misie tak jak na zdjeciu powyzej:). Kamil jest jednak starszy wiec wolałam jego przeniesc do pokoju obok niz dac tam malutką. A pokoj mimo małych wymiarow dzieki kolorkowi, zmianie zaslonek na jasne itp zyskał duzo przestrzeni, jeszcze tylko kupie jakas jasna, lub kolorową narzutę na stary naroznik, bo jest ciemny.

Mła dekoracja super bardzo mi się podoba ale ja mam kota a mój M ma go po dziurki w nosie jak jeszcze zaproponowała taką dekoracje to to by się chyba wyprowadził z kilkoma kotami nie dał by rady:-D ale to jest myśl w razie czego pomysł jest:-D
ja mam w sypialni właśnie na różowej ścianie takie czarne dekoracja nad łóżkiem bardzo mi się podobają a koty wyglądały by tam super...

reklama
Asko, uroczy kącik urządziliście dla Karolinki, ślicznie tam :)

Mła
, superowe te kocie naklejki, szkoda, że nie mogę zaszaleć. Ale do ulubionych sobie wrzuciłam, jaki inspiację na przyszłość. a co :)

Do góry