reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Urządzamy kącik dla naszego skarba.

Cena zależy od wykończenia dokładnie.
Ja mam wykończenie Alme naturalny i okleinę brzozową. Cena takiego zestawu teraz to 299,90. To chyba najtańsza wersja.
Jest podobny fotel, ale nie Poang tylko Pello i on jest tańszy (159,95), ale dużo mniej wygodny :(

reklama
A oto pościel uszyta przez mojego męża
oczywiście z moją pomocą, ale ja maszyny się nie dotykałam, latałam i mierzyłam oraz wycinałam i prułam, trochę marudziłam i nadzorowałam pracę. ;D ;D ;D

img01332ii.jpg

img01346rx.jpg

img01363ck.jpg

img01392su.jpg

Jestem zadowolona bo nie ma prześwitów w materiale i jest cipelutkli.
I ochrAniacz porządny bo wtedy taka szmta w której było ciupkę waty.
Faktycznie mąż skarb, ja daje pomysły a on realizyje.

Kaszu - w Katowicach w Ikei obchodzono 5-lecie, dlatego też w ostatni weekend obniżono ceny niektórych produktów miedzy innymi tego fotela. Kupiliśmy go za 159, a jego normalna cena to 299 zł. Jest baaaaaaaaaardzo wygodny :-D

Lucky - pościel wyszła znakomicie !!!

No tak i ja mojego mężusia nakusiłam na ten fotel...Jest tak jak mówicie super wygodny!!!
Chociaż wczoraj musiałam pokłócić sie w tej Ikei.Otóż chcieliśmy dokupić fotel rattanowy Bjorsund i co się okazało, tak owszem są- jakieś 10 sztuk ale wszystkie tak zniszczone ze szok!!! Więc ja do kierownika i tłumaczę mu o co mi chodzi a on na to że narazie nie zamierzają nowych zamawiać bo jest 10 szt. na magazynie.No i awantura!!!Naprawdę niewiem jak można cos takiego sprzedawać- brudne, poodzierane no i a cena nie jest niska ok.400zł.Ale się rozpisałam...Tymczasem chyba zadzwonię do jakiegos "ważniejszego" kierownika rozwiązać ten problem...

reklama
Do góry