reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy kącik dla naszego skarba.

oto nasz kacik....a wlasciwie naszej perelki :)

kacikzkolderka16wy.jpg

tylko wydaje mi sie, ze ta kolderka

kacikzkolderka25wg.jpg

wyleci z lozeczka i bedzie na poczatek tak:

kacikzbecikiem3yc.jpg

Jak spia Wasze dzieciaki?? w nocy pod kolderkami, czy tylko w rozkach??

A to moj kacik do karmienia :)

foteldokarmienia1su.jpg

reklama
Orzeszku, ja mam taką pościel tylko błękitną wersję, i z baldachimem :) I moim zdaniem na dzień dobry Natalia będzie spała w błękitnym rożku.
Fajny mas zkącik, ja kącika nie mam, karmić będe chyba na foteliku komputerowym, a jak się nei da to kupimy fotel, tylko, że nie mam gdzie go postawić, chyba, że w dyużym pokoju, niezbyt wygodnie....

Orzeszku - kącik dla dzieciaczka wspaniały. Mój Tymek nienawidzi rożków i zazwyczaj śpi pod kocykiem ( tym z małym misiem :-)

u nas jeszcze wszystko sie zmiescilo i udalo sie nawet nie wprowadzac nic do pokoju dziennego...wiec jest OK.
Fajnie, ze Wam sie tez podoba :)

Acha....czyli rozki niekoniecznie sa rozwiazaniem dla kazdego maluszka.....najwyzej bedzie uzywany jako kolderka :laugh:

reklama
Monique - Hihi, u mnie też królują błękity... Ale nasza sypialnia jest błękitna, a kącik jest w sypialni.
Przewijak mam nakładany na łóżeczko, jest stabilny.
Orzeszku, u mnie na razie też wszystko się zmieściło, ale właśnie dlatego nie mamy fotela :)

Do góry