reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Orzeszku, ja mam taką pościel tylko błękitną wersję, i z baldachimem I moim zdaniem na dzień dobry Natalia będzie spała w błękitnym rożku.
Fajny mas zkącik, ja kącika nie mam, karmić będe chyba na foteliku komputerowym, a jak się nei da to kupimy fotel, tylko, że nie mam gdzie go postawić, chyba, że w dyużym pokoju, niezbyt wygodnie....
Fajny mas zkącik, ja kącika nie mam, karmić będe chyba na foteliku komputerowym, a jak się nei da to kupimy fotel, tylko, że nie mam gdzie go postawić, chyba, że w dyużym pokoju, niezbyt wygodnie....
*syla*
kobieta pracująca...
Orzeszku, Wasza córcia ma piękny kącik.
Orzech
Fanka BB :)
u nas jeszcze wszystko sie zmiescilo i udalo sie nawet nie wprowadzac nic do pokoju dziennego...wiec jest OK.
Fajnie, ze Wam sie tez podoba
Acha....czyli rozki niekoniecznie sa rozwiazaniem dla kazdego maluszka.....najwyzej bedzie uzywany jako kolderka :laugh:
Fajnie, ze Wam sie tez podoba
Acha....czyli rozki niekoniecznie sa rozwiazaniem dla kazdego maluszka.....najwyzej bedzie uzywany jako kolderka :laugh:
L
Lucky
Gość
Orzeszku kącik śliczny, najbardziej mi sie podoba wzorek na przewijaku, jets taki słodziusi.
Monique Strauss
Orzeszku kącik uroczy!!! U mnie w końcu remont skończony, posprzatane...mogłam wreszcie zająć się urządzaniem kącika dla mojego bobaska.Oto efekty...
Monique Strauss
Zamierzam dokupić jeszcze przewijak-taki nakładany na łóżeczko.Mam pytanie Orzeszku- czy on jest dość stabilny?
Monique Strauss
Jakoś upodobał sobie błękitny kolor...bynajmniej nie ze względu na płeć dzidzi, której jeszcze nie znam...
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Monique - Hihi, u mnie też królują błękity... Ale nasza sypialnia jest błękitna, a kącik jest w sypialni.
Przewijak mam nakładany na łóżeczko, jest stabilny.
Orzeszku, u mnie na razie też wszystko się zmieściło, ale właśnie dlatego nie mamy fotela
Przewijak mam nakładany na łóżeczko, jest stabilny.
Orzeszku, u mnie na razie też wszystko się zmieściło, ale właśnie dlatego nie mamy fotela
Podziel się: