W tym dzisiejszym dniu radości, życzę 100 lat pomyślności. Niech Ci życie w szczęściu płynie, niech Cię radość nie ominie! Dziś chcę złożyć Ci życzenia, szczęścia, zdrowia, powodzenia. Niech Ci słońce jasno świeci, i w radości dzień przeleci. Niech odejdą smutki, troski, by nastąpił dzień radości. Te życzenia choć z daleka, płyną niby wielka rzeka. I choć skromnie ułożone, są dla Ciebie przeznaczone...
GABIDS WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
reklama
donkat
Fanka BB :)
W tym dzisiejszym dniu radości, życzę 100 lat pomyślności. Niech Ci życie w szczęściu płynie, niech Cię radość nie ominie! Dziś chcę złożyć Ci życzenia, szczęścia, zdrowia, powodzenia. Niech Ci słońce jasno świeci, i w radości dzień przeleci. Niech odejdą smutki, troski, by nastąpił dzień radości. Te życzenia choć z daleka, płyną niby wielka rzeka. I choć skromnie ułożone, są dla Ciebie przeznaczone...
GABIDS WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
ja rowniez sie przylaczam do zyczen:-):-)
Agulka, aczy Ty nie mialas wczoraj imeinin??
Jesli tak, to rowniez zycze wszystkeigo najlepszego!!!!!!
sto lat
gabids wszystkiego najlepszego!!!
nie. ale dziekuję...................Agulka, aczy Ty nie mialas wczoraj imeinin??
Jesli tak, to rowniez zycze wszystkeigo najlepszego!!!!!!
Gagluec a Ty może wczoraj obchodziłas imieniny
O matko ale ja mam refleks dopiero teraz przyuważyłam nowy post w tym wątku ;-)Gagluec a Ty może wczoraj obchodziłas imieniny
tak Agulka, obchodziłam
reklama