reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urodziny, imieniny.

Iza wszystkiego naj naj lepszego w dniu Twojego święta:-) niech Ci się wszystko układa po twojej myśli zarówno w życiu prywatnym jak i zawodowym:-) I duzo dużo zdrówka:-)

reklama
Atru wszystkiego naj naj w dniu Twojego Święta:-) nie myśl czasem że choć żadko nas odwiedzasz to o Tobie zapomniałyśmy:no: bo tak nie jest;-) 100LAT!!!!!!

Carioca w dniu Twojego święta życzę Ci aby uśmiech nie schodził z twojej buzi!Dzieciaczki zdrowo sie chowały i kłopotów nie sprawiały!Spełnienie marzeń!100lat!!!!!:-)

ja skladam spoznione zyczenia, z powodu nieobecnosci. jendak doskonale pamietam o urodzibnach Cariocy, bo sa w tym samym dniu co mojego nyguska Kamilka;-)

Carioca, wyjscia na prosta z obowiazkami i teraz tylko radosci z gromadki, powodzenia na studiach i zdrooowka!!

Monia wszystkiego naj naj w dniu Twojego święta:-) spełnienia marzeń zadowolenia z rodzinki i niech wszystko czego zapragniesz będzie Twoje:-)

reklama
W tym dzisiejszym dniu radości, życzę 100 lat pomyślności. Niech Ci życie w szczęściu płynie, niech Cię radość nie ominie! Dziś chcę złożyć Ci życzenia, szczęścia, zdrowia, powodzenia. Niech Ci słońce jasno świeci, i w radości dzień przeleci. Niech odejdą smutki, troski, by nastąpił dzień radości. Te życzenia choć z daleka, płyną niby wielka rzeka. I choć skromnie ułożone, są dla Ciebie przeznaczone...
GABIDS WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Do góry