reklama
Iza wszystkiego naj naj lepszego w dniu Twojego święta:-) niech Ci się wszystko układa po twojej myśli zarówno w życiu prywatnym jak i zawodowym:-) I duzo dużo zdrówka:-)
donkat
Fanka BB :)
Iza wszystkiego naj naj lepszego w dniu Twojego święta:-) niech Ci się wszystko układa po twojej myśli zarówno w życiu prywatnym jak i zawodowym:-) I duzo dużo zdrówka:-)
i od nas tez:-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
i od nas również:-)Iza wszystkiego naj naj lepszego w dniu Twojego święta:-) niech Ci się wszystko układa po twojej myśli zarówno w życiu prywatnym jak i zawodowym:-) I duzo dużo zdrówka:-)
donkat
Fanka BB :)
ja skladam spoznione zyczenia, z powodu nieobecnosci. jendak doskonale pamietam o urodzibnach Cariocy, bo sa w tym samym dniu co mojego nyguska Kamilka;-)
Carioca, wyjscia na prosta z obowiazkami i teraz tylko radosci z gromadki, powodzenia na studiach i zdrooowka!!
Carioca, wyjscia na prosta z obowiazkami i teraz tylko radosci z gromadki, powodzenia na studiach i zdrooowka!!
ja też szczerze tego życzęMonia wszystkiego naj naj w dniu Twojego święta:-) spełnienia marzeń zadowolenia z rodzinki i niech wszystko czego zapragniesz będzie Twoje:-)
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
W tym dzisiejszym dniu radości, życzę 100 lat pomyślności. Niech Ci życie w szczęściu płynie, niech Cię radość nie ominie! Dziś chcę złożyć Ci życzenia, szczęścia, zdrowia, powodzenia. Niech Ci słońce jasno świeci, i w radości dzień przeleci. Niech odejdą smutki, troski, by nastąpił dzień radości. Te życzenia choć z daleka, płyną niby wielka rzeka. I choć skromnie ułożone, są dla Ciebie przeznaczone...
GABIDS WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!