reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodziny, imieniny - sto lat:)

Dziś kolejne urodziny naszych listopadowych dzieciaczków!!!!:-D
Pawełku etny, Elizkowiewióry, Soniu Mary mary , życzę Wam wielu pogodnych dni , pełnych radosnych i wyjątkowych chwil!!! abyście zawsze pielęgnowali ślad dziecka w Waszych sercach!!!!
Sto lat!!!!

reklama
100 Lat dla Solenizantów :) images.jpg

My też dołanczamy suę do zyczeń dla dzisiejszych roczniakow Elizko, Soniu i ich mamus
jeszcze raz wszystkiego dobrego:

prezenty.gif

A tak to było 14 listopada 2009 musialam tam zajrzec i skopiowac cos po cichutku

Etna syn Paweł
Wiewióra córkaEliza
Mary_Mary córkaSonia Marzena
Anja_27 syn Olivier Nikolas
Agamir syn Maks
Malina1979 syn Jeremiasz

Było nas troche w ten pamietny dzien, było

Tulipany.jpg

Dziekujemy z Pawłem za wszystkie ciepłe i przepiekne zyczenia urodzinowe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pawełku i Elizko wszystkiego najlepszego !!!:sorry2:

a dla naszej ukochane Soni:
sto lat księżniczko, badź zawsze takim słodkim dzieciaczkiem jak teraz, kazdego dni śmiej sie do łez, rosnij coraz piękniejsza i słuchaj się rodziców :)

reklama
Prawie rok temu.Dokładnie o 10:05 zobaczyłam Ciebie pierwszy raz.
Wiedziałam,że od tej chwili będę dla Ciebie najważniejsza A Ty dla mnie
całym światem.Mój skarbie życzę Ci dzieciństwa jakiego ja nie miałam, wszystkiego
czego mi brakowało Ty będziesz mieć. Dużo miłości ode mnie i od taty,uśmiechów
i zdrówka.

:happy:Tego Ci życzy Twoja mama:happy:

Ilonko dla Twojego szczęścia też życzę stu latek, zdrówa i wielu uśmiechów :happy:

Do góry