reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Urodziny, imieniny - sto lat:)

reklama
Dla Majeczki Ilony
Niech Ci słonko ciepło gra,
niech Twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki,
dziś są Twoje Urodzinki!
-----------------------------------------------------
Dla Patryka
Jakiś czas temu ktoś przyszedł na świat
bez majtek i butów i innych atrybutów.
Spełniając rodzicom marzenia i sny
- to właśnie Ty!
Dzieciaki kochane żyjcie wesoło, rozwijajcie się książkowo, patrzcie przez różowe okulary na świat.

kochane, dziękujemy za życzenia - ja nigdy nie nadążam wklepac na czas :zawstydzona/y::-p no normalnie wstyd
U nas weekend typowo urodzinowy - wszystkie babcie i dziadki sie zjechali, ciotki, wujki, znajomi z dziećmi - tak coby mama sie nie nudziła - ja oczywiście spedziłam 3 dni przy garach ale za to młoda miała radości tyle że hoho... jeszcze dziś w przedszkolu lizakami dzieli bo wczoraj nie szla no i do następnego roku....
Ja to będe miała;
14.11 ur Soni
5.12 - ma się ur Borys jak wszystko pójdzie zgodnie z planem
6.12 - mikołaj
7.12 - ur brata mojego L
gdzieś pomiędzy - ur tescia
no i Boże narodzenie...
Nie ma to jak kumulacja na koniec roku... :szok::rofl2:

U nas się zaczyna w październiku i kończy w marcu na dziadku ;-) mniej więcej w każdym tyg ma ktoś urodziny z bliskiej rodziny, a mama w sylwka ;-)

MAJU SKARBIE!

Spełnienia marzeń pod puchową poduchą,
namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej śwince,
wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem,
komety Harleya z jasnym warkoczem
i anielskich przyjaciół :-)

Obraz_32720.jpg

reklama
Aniu na Twoje ręce dla Lenki ( spóźnione ) zakręcone życzenia urodzinowe, aby ten drugi rok życia był szczęśliwszy od poprzedniego, brat jeszcze bardziej kochał i pomagał w poznawaniu świata, rodzice nie przeszkadzali i chronili kiedy trzeba.;-)
Gieo-ska dla Twojego syna życzenia radosnego dzieciństwa wraz ze starszą siostrą, fajnych pomysłów na spędzanie czasu, zdrowia i miłości.

Do góry