reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Urodziny, imieniny - sto lat:)

tu spóźniona ciotka Dla wszystkich 3 -latków wszystkiego co najlepsze! Igorku, Pawełku, Kubusiu (od poli) rośnijcie zdrowo, dokazujcie, łobuzujcie i bądźcie radością dla swoich najbliższych :-)

Aza sto lat! spełnienia wszystkich marzeń, nawet tych najbardziej skrytych :-)

reklama
Etna a Twój syn to kiedy ma urodziny, bo myślałam że jak w suwaczku 11 listopada i tak też życzenia złożyłam, ale z Listy Rozpakowanych Listopadówek wychodzi że 14-tego - i chyba tak jest prawda?

edit. kurcze, teraz patrzę na Twój suwaczek i jednak 14-tego. A byłam pewna że poprzednio dobrze sprawdziłam. Ale nie wypał :-D Pawełek Kasiulii z kolei dopiero dziś ma urodziny :-D

Ostatnia edycja:
Etna dla Pawełka
Życzę Ci aby każdego dnia spotkało Cię coś zaskakującego, co powinno sprawić Ci radość. By wszelkie sprawy wywoływały zdumienie i zachwyt na twarzy, powszednie rzeczy i wydarzenia: taniec motyla, rozkwitający pączek, śpiew słowika nad polami stawały się najpięniejszymi chwilami w życiu. Takimi, które zapadną w pamięć.
Mary_mary dla soni
Tyle spokoju ile tylko potrzebujesz, tyle szaleństwa, aby życie nie wydawało się nudne, tyle szczęścia, abyś nie oszalał z nadmiaru i tyle smutku, aby równowaga zachowała się po wsze czasy, zaś miłości ponad wszystko.

PAWEŁKU I SONIU!

Skarb....
to coś co trudno zastąpić,
coś czego nie chce się utracić,
coś co się chroni,
a często coś o co zabiega się ze wszystkich sił.
Życzę Wam, aby Wasze życie pełne było
małych i wielkich skarbów!

1332.gif

Pawełku kochany!!! Ciocia życzy ci przede wszystkim żeby inhalator i pudełko z lekami zarosło kurzem a pani doktor zobaczyła cię najszybciej na najbliższym bilansie!! Sto lat !!

reklama
Do góry