reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

URODZINY I GRATULACJE

kasiula matula pisze:
GRATULACJE
tak sobie myśle ze mój gzresiek to nawet by nie wiedzial jak tu coś napisać gdyby coś sie zaczelo dziac :D
Moj by wiedzial ale pewnie nic by nie napisal. Chyba ze wyraznie go poprosze. Kazde z nas ma swoje komputerowe sprawy i raczej bez wiedzy drugiego w nie nie wchodzimy.
A ja wole Wam wszystko opowiedziec sama jak wroce ;) ;) ;)
Najwyzej jak zdaze w trakcie ubierania sie to napisze ze lece do szpitala ;)

reklama
no mi jedna kuzynka powiedziala ze pakowala sie jak sie zaczelo ze to tak dlugo trwa ze wszystko zdazy sie zrobic
jakos w to nie wierze wole byc przygotowana

Ja wole byc spakowana wczesniej. Zreszta juz jestem. A w tej krytycznej chwili jak wystarczy mi czasu to sobie wezme jeszcze kapiel,zeby czuc sie swiezo. Zaczelam sie bac na dobre.

ja tez juz spakowana jestem i nawet odlozylam rzeczy dla dzidziolka w ktorych wroci ze szpitala zeby mi mezule nie przywiozl czegos nie do "kompletu" :)
jeszcze raz gratulacje dla pytii i jej meza!!
ja caly wieczor wczoraj w szoku siedzialam ze juz jedno "nasze" marcowe dziciatko jest z nami

Na tym watku moze bedziemy powiadamiac siebie ktora juz urodzila i wzajemnie sobie gratulowac coby nie zakladac nowych watkow a catherinka bedzie potem wpisywac na liste marcowych skarbow

reklama