reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
To prawda....Aż się wzruszyłam.....a mnie ta data 20 luty i fakt ze to juz rok tak rozczula na maxa ze mam lzy w oczach. nigdy bym nie pomyslala ze moge dla kogos tak sie zmienic tak poswiecic i tak pokochac.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
myslę że każda z Was cos takiego czuje. tylko ja te uczucia ubralam w slowa
a ja 20 lutego jade z Szymkiem na plac zabaw z pilkami zjezdzalnie itp. do ikei chyba bo nic specjalnego nie przychodzi mi do glowy ( miejsce w Trojmiescie) bo urodziny musimy przesunac na sobote aby chrzestni mogli dojechac bo az z Bremen
a ja 20 lutego jade z Szymkiem na plac zabaw z pilkami zjezdzalnie itp. do ikei chyba bo nic specjalnego nie przychodzi mi do glowy ( miejsce w Trojmiescie) bo urodziny musimy przesunac na sobote aby chrzestni mogli dojechac bo az z Bremen
agusia9915
Matka wariatka
czy az tak bardzo chcesz jechac z nim w te przesiusiane kulki (smierdzace ...co prawda wiem ,ze je wymienili ale i tak nie jest jeszcze za mały na taki kontakt z bakteriami)myslę że każda z Was cos takiego czuje. tylko ja te uczucia ubralam w slowa
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
To prawda....Aż się wzruszyłam.....
ja przedwczoraj ogladalam zdjecia Milenki jeszcze ze szpitala, i pierwsze dni w domu - i oczywiscie lzy same zaczely mi leciec. w porownaniu ze zdjeciami teraz to juz jest taka pannica:-) nie wiem nawet kiedy ten czas zlecial
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no i zmienilam plany jedziemy do zoo a ze kiedys tam pracowalam to moze nas . oszcza na moj dzial opieka nad maluchami ale by bylo fajnie no i zbieram po 2 zl na karuzele i samochodziki bo Szymek jest dziki na tym punkcie
reklama
Podziel się: