reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych pociech

a mnie ta data 20 luty i fakt ze to juz rok tak rozczula na maxa ze mam lzy w oczach. nigdy bym nie pomyslala ze moge dla kogos tak sie zmienic tak poswiecic i tak pokochac.

reklama
myslę że każda z Was cos takiego czuje. tylko ja te uczucia ubralam w slowa :tak:
a ja 20 lutego jade z Szymkiem na plac zabaw z pilkami zjezdzalnie itp. do ikei chyba bo nic specjalnego nie przychodzi mi do glowy ( miejsce w Trojmiescie) bo urodziny musimy przesunac na sobote aby chrzestni mogli dojechac bo az z Bremen

myslę że każda z Was cos takiego czuje. tylko ja te uczucia ubralam w slowa :tak:
a ja 20 lutego jade z Szymkiem na plac zabaw z pilkami zjezdzalnie itp. do ikei chyba bo nic specjalnego nie przychodzi mi do glowy ( miejsce w Trojmiescie) bo urodziny musimy przesunac na sobote aby chrzestni mogli dojechac bo az z Bremen
czy az tak bardzo chcesz jechac z nim w te przesiusiane kulki (smierdzace ...co prawda wiem ,ze je wymienili ale i tak nie jest jeszcze za mały na taki kontakt z bakteriami:confused:)

ja mam zamiar przeczytac wszystkie posty ze stycznia i ölutego zeszlego roku..oj bedzie wtedy wzruszenia pewnie duzo....

no i zmienilam plany jedziemy do zoo a ze kiedys tam pracowalam to moze nas . oszcza na moj dzial opieka nad maluchami ale by bylo fajnie no i zbieram po 2 zl na karuzele i samochodziki bo Szymek jest dziki na tym punkcie :tak:

reklama
Do góry