reklama
Nie mam swojej położnej jeszcze wybranejA robiłaś to u położnej swojej? Jesli nie to napisz do swojej.
Ewentualnie w weekend możesz zobaczyć na znanym lekarzu konsultacje online, no to jakbyś naprawdę się stresowała

O kurczę to w sumie wybierz, można wybrać od 21 tc, a jest to pomocne.Nie mam swojej położnej jeszcze wybranejta która mi robiła, powiedziała że jest w normie… chyba muszę poczekać do poniedziałku
![]()

Ja co chwila w szpitalu to widzisz jak to jestO kurczę to w sumie wybierz, można wybrać od 21 tc, a jest to pomocne.![]()

Dziewczyny, a czy któraś z was się orientuje jak to jest z Afi w 3 trymestrze? Bo ja właśnie spojrzałam na poniedziałkowy wypis, a tam jest napisane 12,65cm
. Z tego co czytam to dość dużo jak na ten okres… a przecież mi się wody sączą… zaraz jeszcze się dowiem, że mam wielowodzie 

No a ja właśnie znalazłam takie infoTo jest dobre AFI. Wielowodzie to powyżej 25 cm.![]()

No właśnie powiem Ci, że w mojej sytuacji to jest dla mnie jakieś dziwne… bo jak byłam przyjmowana do szpitala to mi powiedziała lekarka na izbie, że mam Afi 8… a teraz nagle patrzę - 12,65Sprawdzę Ci w mojej dokumentacji aż, ale jestem pewna, że ja właśnie miałam ok. 12. Jak mnie przyjmowali do szpitala, na drugi dzień, gdzie naprawdę wody mi leciały miałam 9.

reklama