reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ureaplasma a poród

A robiłaś to u położnej swojej? Jesli nie to napisz do swojej.
Ewentualnie w weekend możesz zobaczyć na znanym lekarzu konsultacje online, no to jakbyś naprawdę się stresowała

reklama
A robiłaś to u położnej swojej? Jesli nie to napisz do swojej.
Ewentualnie w weekend możesz zobaczyć na znanym lekarzu konsultacje online, no to jakbyś naprawdę się stresowała
Nie mam swojej położnej jeszcze wybranej 🙈 ta która mi robiła, powiedziała że jest w normie… chyba muszę poczekać do poniedziałku 🥺

Dziewczyny, a czy któraś z was się orientuje jak to jest z Afi w 3 trymestrze? Bo ja właśnie spojrzałam na poniedziałkowy wypis, a tam jest napisane 12,65cm 🥲. Z tego co czytam to dość dużo jak na ten okres… a przecież mi się wody sączą… zaraz jeszcze się dowiem, że mam wielowodzie 🫠

Sprawdzę Ci w mojej dokumentacji aż, ale jestem pewna, że ja właśnie miałam ok. 12. Jak mnie przyjmowali do szpitala, na drugi dzień, gdzie naprawdę wody mi leciały miałam 9.
No właśnie powiem Ci, że w mojej sytuacji to jest dla mnie jakieś dziwne… bo jak byłam przyjmowana do szpitala to mi powiedziała lekarka na izbie, że mam Afi 8… a teraz nagle patrzę - 12,65 🫠 dobrze że w środę mam wizytę u lekarza… już nie mogę się doczekać porodu, bo strasznie mi to wszystko siada na głowę 🙂↕️

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry