reklama
Wszystko jest w porządku z AmelciąGratulacje, jak Ty się czujesz? Dobrze, że już po!
Amelka jest przepiękna, wszystko jest ok z nia?

Wyszliśmy do domu, ale oczywiście nie może być zbyt kolorowo… w szpitalu musieliśmy czekać aż się wysiusia do woreczka, bo robili jej badanie słuchu i jej na jedno uszko nie wyszło… teraz będą sprawdzać czy ja nie miałam cytomegalii w ciąży a ona się nie zaraziła…
może być jeszcze tak, że po porodzie została jej maź i wody płodowe w uszku i musi samo wypłynąć… no ale musimy czekać

olka11135
Fanka BB :)
Wyszliśmy do domu, ale oczywiście nie może być zbyt kolorowo… w szpitalu musieliśmy czekać aż się wysiusia do woreczka, bo robili jej badanie słuchu i jej na jedno uszko nie wyszło… teraz będą sprawdzać czy ja nie miałam cytomegalii w ciąży a ona się nie zaraziła…może być jeszcze tak, że po porodzie została jej maź i wody płodowe w uszku i musi samo wypłynąć… no ale musimy czekać
Zobacz załącznik 1697727
A nie badałaś cytomegali w ciąży?
Badałam, wynik wyszedł wątpliwy więc badałam nawet awidność - wyszło że przeszłam przed ciążą, najpóźniej w czerwcuA nie badałaś cytomegali w ciąży?

reklama
No właśnie czytałam o tym i też się doszukałam takich informacji, więc mam nadzieję że wszystko będzie jednak dobrzeDobrze, że jesteście w domu.
Wiesz, znam też osoby, którym wyszedł nieprawidłowy wynik tego słuchu, wszystkie powtórzyły badania później i wszystko ok, więc wierzę, że to maź czy inna taka nieprawidłowość.

reklama