reklama
Macie rację, łupież na ramionach nie wygląda estetycznie...
Jakiś czas temu miałam podobny kłopot, farmaceutka poleciła mi właśnie Selsun Blue:-) Po kilku myciach nie został nawet ślad po łupieżu A co ważniejsze - łupież nie wrócił:-)
Gorąco polecam każdemu.
Jakiś czas temu miałam podobny kłopot, farmaceutka poleciła mi właśnie Selsun Blue:-) Po kilku myciach nie został nawet ślad po łupieżu A co ważniejsze - łupież nie wrócił:-)
Gorąco polecam każdemu.
Na łupież bardzo dobry jest szampon Nizoral. Do kupienia w każdej aptece. Jego cena jest dość wysoka, ale rezultaty są też zadowalające. Można też kupić Nizoral w saszetkach jednorazowych na wypróbowanie. No i wiadomo, że nie z pierwszym myciem pozbędziemy się łupieżu, ale przy systematycznym stosowaniu tego środka.
monikakedry
Początkująca w BB
Sól mocno wysusza, jak już domowe sposoby to olej z drzewa herbacianego. Szampony to dermena lub catzy ( nie wiem czy jest jeszcze dostępny )
Zmiana szamponu na pewno pomaga. Ja się zastanawiałam w czym problem, stosowałam jakieś odżywki i suplementy. W końcu zmieniłam markę, aktualnie na Garniera Szampon przeciwłupieżowy 2 w 1 i okazało się , że w tym tkwił problem. Nie wiem dlaczego wcześniej stosowany szampon , który dobrze działał nagle zaczął powodować powstawanie łupieżu
MajeczkaPL
Zaangażowana w BB
ja sądzę, że jak łupiez jest tak strasznie uporczywy, ze mocno wplywa na kondycje wlosów i ich wyglad, to lepiej sie udac do dermatologa
Oj kochana Ty tak na serio? Naprawde wierzysz,że taki drogeryjny produkt jest w stanie usunąc łupież? Niestety ale nie ma takiej opcji. Tego typu kosmetyki nie maja takiego działania jakiego oczekujesz i ich działanie jest naprawdę słabe. Sama sie o tym przekonałam ponieważ mam spory łupież. I nie pomogły
Za to polecam Ci serię insight Jest trudniej dostępna poniewaz kupisz jedynie w specjalistycznych sklepach z kosmetykami do włosów, ale moim zdaniem działanie ma o wiele lepsze. I sama pozbyłam się uporczywego lupieżu, który mnie męczył od lat....
Link do: Insight Anti Dandruff - kuracja przeciwłupieżowa - organicznewlosy.pl
Za to polecam Ci serię insight Jest trudniej dostępna poniewaz kupisz jedynie w specjalistycznych sklepach z kosmetykami do włosów, ale moim zdaniem działanie ma o wiele lepsze. I sama pozbyłam się uporczywego lupieżu, który mnie męczył od lat....
Link do: Insight Anti Dandruff - kuracja przeciwłupieżowa - organicznewlosy.pl
Ostatnia edycja:
reklama