reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

umawianki...

Luszka, dla mnie to naprawde nie problem... Prezes bedzie zachwycony, bo uwielbie spac w drodze i moze jak sie wyspi to nie bedzie marudzil w Arkadii... ;)

mi tez spacer dobrze zrobi, szczegolnie w tamte rejony bo na Stawki konczylam technikum... nie ma problema... ;)

szkoda ze 23.02 nie mozesz, bo to ostatni czwartek - dzien OFICJALNEGO spotkania... :)

a tak na marginesie... to o ktorej masz jutro tego lekarza???

reklama
Teddy w szpitalu na Kopernika o 13.30 ale gdy dzwoniłam żeby potwierdzić to kazali przyjść wcześniej.
Tak więc żeby tam dojechać to musiałabym chyba sie zbierać ok 12.30 a nawet wcześniej bo ubrać moje dziecko to nie jest takie hop siup. Troche to trwa bo walczy mała bestia. ;D

ten 23 to może sie uda bo muszę być na Remiszewskiej o 16.15 wiec troche więcej czasu niż jutro.

Teddy pisze:
23.02 nie mozesz, bo to ostatni czwartek - dzien OFICJALNEGO spotkania... :)

i na dodatek to jest TŁUSTY CZWARTEK!!! :laugh: ale będzie fajne spotkanko ... pączki i pączki, kawka, pączki ... a potem przez cały post ścisła dieta ;)

Teddy w jakiej wegańskiej ... będziemy wyłącznie wodę mineralną popijać - niegazowaną dodam! :)

reklama
Do góry