reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

umawianki...

reklama
cześć, jestem za górą, tam jest więcej miejsca do ganiania dzieci;-), ja też będę z Igą.
Super, już dziś rano wstałam i wstawiłam pranie, żebym część rzeczy miała poprane.
Niezła organizacja co????:-)

Dobra, na górze. Tam obok jest placyk zabaw, jak dzieci przystosowane to można zostawić. Wczoraj byłam z koleżankami i jedna przyszła z synkiem, tylko prosił -na plac zabaw mamusiu, już, juz ;-)

Magduś, Iga jak najbardziej...się przystosowała...:rofl2:
Przez pierwszy tydzień nie oddawała i była grzecznaale w ostatnim to już walka była na całego, nie pozostawała dłużna.
Myślę że z tak przystosowanym dzieckiem mogę mieć problem;-)

No proszę, Syla też domagała się spotkanka!

Kasiek to kiedy dokładnie masze te ferie? I kiedy mogłabyś na "zgrupowanie" zawitać? A my spróbujemy się dopasować ;-)

reklama
Do góry