reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

umawianki...

ja się chyba poryczę! Syla Ty chyba kobietko nie wiesz co robisz naprawdę! No ale przecież mądra baba jesteś! ;-) mojego Konrada to raczej nie da rady namówić, on się ukrywa jak Kamil...

reklama
Ja oczywiście też sie piszę!
Prawdopodobnie Ja+ Krzysiek + Nadia.:-)
Chłopcy postanowili sie ukrywać;-)
Tylko ja serio z tym adresem, bo musimy sprawfdzi c jak dojechać, bo Krzysiek aż tak Wawy nie zna. Na maila ,albo smsa.

MAłA A TY SERIO TEż PRZYJEDZIESZ?!:tak:

Syla ja się zaraz poryczę! TAk bym chciała! Konrad do pracy w poniedziałek, bo ja to mam urlop. Wspomniałam mu wczoraj, ale na niczym właściwie sie skończyło. No nie wiem, musielibysmy załatwić sobie nocleg u znajomych bo nie będziemy Was już nachodzić.
a tak wogóle to o której godzinie?

Mała, zapraszam dzień wcześniej.
Tyle tylko że jadę do Oskara do Podlesic (Jura) i pewnie późno wrócę, bo to kawałek. Co Ty na to?

Dziewczyny, myślałam że tak na ok. 13.00 co? Muszę mieć czas coś przygotować bo jak pisałam wyżej w sobotę jestem w Jurze Krak-Częstoch..

reklama
Do góry