reklama
Ja oczywiście też sie piszę!
Prawdopodobnie Ja+ Krzysiek + Nadia.:-)
Chłopcy postanowili sie ukrywać;-)
Tylko ja serio z tym adresem, bo musimy sprawfdzi c jak dojechać, bo Krzysiek aż tak Wawy nie zna. Na maila ,albo smsa.
MAłA A TY SERIO TEż PRZYJEDZIESZ?!
Prawdopodobnie Ja+ Krzysiek + Nadia.:-)
Chłopcy postanowili sie ukrywać;-)
Tylko ja serio z tym adresem, bo musimy sprawfdzi c jak dojechać, bo Krzysiek aż tak Wawy nie zna. Na maila ,albo smsa.
MAłA A TY SERIO TEż PRZYJEDZIESZ?!
*syla*
kobieta pracująca...
no to bardzo się cieszę że si zobaczymy!!!
no Mała a Ty kiedy przyjedziesz?
no Mała a Ty kiedy przyjedziesz?
mała26
Październikowa mama 2005
Syla ja się zaraz poryczę! TAk bym chciała! Konrad do pracy w poniedziałek, bo ja to mam urlop. Wspomniałam mu wczoraj, ale na niczym właściwie sie skończyło. No nie wiem, musielibysmy załatwić sobie nocleg u znajomych bo nie będziemy Was już nachodzić.
a tak wogóle to o której godzinie?
a tak wogóle to o której godzinie?
*syla*
kobieta pracująca...
Mała, zapraszam dzień wcześniej.
Tyle tylko że jadę do Oskara do Podlesic (Jura) i pewnie późno wrócę, bo to kawałek. Co Ty na to?
Dziewczyny, myślałam że tak na ok. 13.00 co? Muszę mieć czas coś przygotować bo jak pisałam wyżej w sobotę jestem w Jurze Krak-Częstoch..
Tyle tylko że jadę do Oskara do Podlesic (Jura) i pewnie późno wrócę, bo to kawałek. Co Ty na to?
Dziewczyny, myślałam że tak na ok. 13.00 co? Muszę mieć czas coś przygotować bo jak pisałam wyżej w sobotę jestem w Jurze Krak-Częstoch..
reklama
Syla ty nie przygotowuj, tylko zacznij rozdzielać robotę, no. Na zakupy muszę jechać niedługo.
tak, tak. Tylko błagam nie każcie mi piec ciasta , bo sknocę
Podziel się: