reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

umawianki...

ja się chyba poryczę! Syla Ty chyba kobietko nie wiesz co robisz naprawdę! No ale przecież mądra baba jesteś! ;-) mojego Konrada to raczej nie da rady namówić, on się ukrywa jak Kamil...

reklama
Ja oczywiście też sie piszę!
Prawdopodobnie Ja+ Krzysiek + Nadia.:-)
Chłopcy postanowili sie ukrywać;-)
Tylko ja serio z tym adresem, bo musimy sprawfdzi c jak dojechać, bo Krzysiek aż tak Wawy nie zna. Na maila ,albo smsa.

MAłA A TY SERIO TEż PRZYJEDZIESZ?!:tak:

Syla ja się zaraz poryczę! TAk bym chciała! Konrad do pracy w poniedziałek, bo ja to mam urlop. Wspomniałam mu wczoraj, ale na niczym właściwie sie skończyło. No nie wiem, musielibysmy załatwić sobie nocleg u znajomych bo nie będziemy Was już nachodzić.
a tak wogóle to o której godzinie?

Mała, zapraszam dzień wcześniej.
Tyle tylko że jadę do Oskara do Podlesic (Jura) i pewnie późno wrócę, bo to kawałek. Co Ty na to?

Dziewczyny, myślałam że tak na ok. 13.00 co? Muszę mieć czas coś przygotować bo jak pisałam wyżej w sobotę jestem w Jurze Krak-Częstoch..

reklama
Do góry