reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

umawianki...

Dzięki Magdusiek, że o mnie myślisz. ale to nawet nie chodzi o podrzucenie. ja mam jutro full program. jak już pisałam urodziny brata, w niedzielę imieniny teścia za tydzień urodziny mojej koleżanki siostrowatej (znamy się chyba od zawsze) a że wyjeżdżamy na długi weekend znowu na podlasie idę do niej tez w niedzielę. i mam 0 prezentów (zaplanowane juz są, ale przede mną zakup) a więc Drzewko stanowczo odpada, chociaż perspektywa swobodnego pogaduszenia w waszym towarzystwie bardzo mi odpowiada...

reklama
Magduś, jeszcze przed spaniem chciałam potwierdzić że będę jutro ok 11 w WP, zdzwonimy się jak będziemy na miejscu. Doxa a Ty zadzwoń jak dojedziesz.

buziaki

W sprawie spotkania, mi nie pasi termin 2-3 czerwiec i chyba 23-24 czerwiec. Poza tym postaram sie dostosować:-)

ja niestety na razie nic nie moge powiedziec, dopiero w polowie tygodnia jak Kamil grafik dostanie...

Oczywiście ja też się piszę! Mam nadzieję, że Syla, Drzewko, Luszka też dołączą!! I że uda nam się dobrać termin pasujący wszystkim!

Mnie nie pasuje kompletnie 2-3 i 30 czerwca.... z weekendowych. I średnio 23...a niedziele rano mam zajęte do ok 12:00 :-)

No, no robi się coraz jaśniej, ja dotąd mamy do wyboru 9-10 oraz 16-17.06 - ale nie wiem co na to SYLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry