reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ulubiony kosmetyk

Ja ostatnio zakochana jestem w oliwce dla dzieci firmy Bambino. Wcieram w ciało na jeszcze lekko wilgotną skórę i nie wycieram do końca (czekam, aż się wchłonie). Używam oczywiście tylko na noc.

reklama
Mam przynajmniej kilka kosmetyków których używam od lat i mnie nie zawiodły, to np. maski Biovax, lakiery do paznokci Pierre Rene, krem pod oczy Sylveco z bławatkiem, maska złuszczająca na stopy Lbiotica.

ostatnio serce skradł mi mineralny podkład annabelle minerals, jest bardzo lekki ale zarazem trwały. Stosuję go na co dzień jak i na wieczorne wyjścia. Patrzyłam skład ma dużo minerałów które pozytywnie wpływają na skórę. Obecnie mam rozświetlający puder z delikatnymi drobinkami odbijającymi światło.

Mój ulubiony kosmetyk, bez którego nie wyobrażam sobie makijażu to korektor z KOBO Professional. Idealnie sprawdza się przy tuszowaniu niedoskonałości, jak i konturowaniu twarzy. Zdecydowanie to mój nr 1 i nie spotkałam się z lepszym.
2vW2y4.jpg

A ja chciałabym wypróbować kosmetyki mineralne, ale baaardzo różne opinie o nich słyszałam. Dla problematycznych cer bywają jednak słabe no i sama aplikacja żmudna. Ulubiony kosmetyk? Sama nie wiem, może po prostu cienie Inglot, bo trwałe i sporo kolorów do wyboru.

Mam dwa kosmetyki, które uwielbiam

1. Serum Sevolium na pryszcze. Jest to pierwsze serum na pryszcze, które okazało sie u mnie tak skuteczne.Z trądzikiem walczę od wielu lat , ale dopiero teraz wydaje mi się ,że powoli wygrywam bitwę.Skóra prezentuje się o wiele lepiej, ilość pryszczy jest o wiele mniejsza.NIe zlewają się w duże czerwone plamy jak wcześniej,

2. Serum Frashe na biust - jest to serum powiekszające biust. Biuścik wyglada na jędrniejszy, powiększony oraz nawilżony.

Mam wiele ulubionych kosmetyków, ale napiszę tylko o ostatnio używanym, który bardzo dobrze działa na moją naczynkową cerę. Jest to krem i serum Dr Medica z Bielendy. Kupiłam niedawno, bo z trzy tygodnie temu na promocji za około 15 zł i raczej z ciekawości, bo miałam droższe kremy, które jednak nie zawsze się sprawdzały przy takiej wymagającej cerze. Ten krem (i serum) łagodzi zaczerwienioną cerę, dobrze nawilża i co najważniejsze nie podrażnia. Na pewno kupię ponownie.

reklama
Do góry