reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

uczymy sie photoshopa ;D

reklama
w wordzie i zapisuje to jako strone html. Ale nic nie wychodzi. Ojciec ma mi jakis samouczek podrzucic. Bo z tego kursu na WP nic nie kapuję

wiesz co ja ci może jakoś wieczorkiem prześlę Microsoft FrontPage w tym się spoko pisze

żużaczku, pamiętasz o mnie, please please, takie ładne obwódki jak na zdjęciach u Gagi, wiesz jak to zrobić?

zuzaczku nie opier........ się tylko pomóż anice !!! o oooooo moje dziecko zrobiło kupsztala, łech trza przewinąć

sorki, ale gryzłam ta stronke. żęby sobie połamałam i czekam na pomoc.

ramki:
ja robie tak:
w bocznym menu, tzw. narzędziowym zaznaczam "zaznaczanie prostokatne". Klikam myszka w miejsce w którym chciała bym, zeby zaczynała sie ramka na obrazku (okolice lewego górnego rogu obrazka) i trzymajac klawisz ciagnę powiekszajaca sie ramkę do dolnego prawego rogu. Puszczam klawisz. Teraz ramka jest prostokatna. Potem w oknie "kolor, próbki, style" wchodze w "style" i wybieram styl rozmycia, ja najczesciej wybieram z zaokraglonymi brzegami - ikonka szary kwadracik na białym kwadraciku). Najezdzam na ten kwadracik, klikam myszka i trzymam - pojawia się łapka, ta łapke (trzymajac myszkę) jade na obrazek i puszczam. Rogi ramki się zaokrąglaja. Klikam na obrazku prawym klawiszem myszki, w mienu ktore mi sie otwiera zaznaczam "zaznacz odwrotnie". W górnym menu ekranowym jest okienko "wtapianie" (otwiera się kiedy jest podświetlona funkcja "zaznaczenie" czyli ta która klikałaś na samiuskim poczatku, więc jesli teraz nie jest podswietlona to ja podswietl i zaznacz w okienku "wtapianie" np. 40 pikselli. Teraz wchodzisz w narzedzie "gumka". wybierasz sobie jakas słuszna wielkosć tej gumeczki i smarujesz. Wychodzi sliczna rameczka. ;D

reklama
Do góry