reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

uczymy sie photoshopa ;D

reklama
ja to robie ta zaznaczam sobie kwadracik 1 kolumna 1 wiersz i potem po prawej stronie daje zakladke options (marquee options) i w feather daje 40

słusznie i naukowo ;D. Mozna jeszcze wypełnic innym tlem. Ale jak spie potem niesie do wywołania to kuźwa, czasem te ramki obetna, bo np. kodak inaczej formatuje :mad:

bo inaczej trzeba zapisywac do tego cholernego minilabu, albo formatowac na mniejsze a wtedy na jakosci leci. Ja pracowałam na szopie w poligrafii i tam inaczej sie to robiło a utaj to durna jestem ::)

Gaga czytam jak byś po chińsku napisała, ;D ;D ;D
jaka kolumna i jaki wiersz, gdzie to się zaznacza, mam szopa 7.0 CE
a i dzięki ale please tłumaczcie jak totalnej blondynce ;)

reklama
zuzaczek spuchł nad strona internetowa. Wykupiłam sobie całkiem niezła pojemnosc i dupa..... nie potrafię nic na niej zrobic fak fak fak.....
ojciec ma mi jakis samouczek podrzucic. jak na razie to mam tylko adres. kuźwa.... :mad:

Do góry