reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

uczymy sie photoshopa ;D

reklama
ja to robie ta zaznaczam sobie kwadracik 1 kolumna 1 wiersz i potem po prawej stronie daje zakladke options (marquee options) i w feather daje 40

słusznie i naukowo ;D. Mozna jeszcze wypełnic innym tlem. Ale jak spie potem niesie do wywołania to kuźwa, czasem te ramki obetna, bo np. kodak inaczej formatuje :mad:

bo inaczej trzeba zapisywac do tego cholernego minilabu, albo formatowac na mniejsze a wtedy na jakosci leci. Ja pracowałam na szopie w poligrafii i tam inaczej sie to robiło a utaj to durna jestem ::)

Gaga czytam jak byś po chińsku napisała, ;D ;D ;D
jaka kolumna i jaki wiersz, gdzie to się zaznacza, mam szopa 7.0 CE
a i dzięki ale please tłumaczcie jak totalnej blondynce ;)

reklama
zuzaczek spuchł nad strona internetowa. Wykupiłam sobie całkiem niezła pojemnosc i dupa..... nie potrafię nic na niej zrobic fak fak fak.....
ojciec ma mi jakis samouczek podrzucic. jak na razie to mam tylko adres. kuźwa.... :mad:

Do góry