reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uczucie jak na okres po owulacji

W takim razie mocno trzymam kciuki i czekam na pozytywną informacje ! :)
IMG_2763.jpeg

Stało się.. :) Nie mogę to uwierzyć, płaczom nie było końca... Po powrocie z pracy taka niespodzianka, nie sądziłam, że tak szybko się uda. :)

reklama
Myślę, że z tymi odczuciami bywa różnie a niekoniecznie są prorocze. Organizm lubi robić w bambuko. Zdarzały mi się takie bóle od paru dni po stosunku po owu i w sumie nic nie oznaczały finalnie bo okres finalnie nadchodził.

Ja w tym cyklu potwierdzona owu 15 dc, ciągnie mnie w brzuchu ale jakoś mi ciągle nie po drodze na testowanie i w sumie chęci brak, a dziś już 3 dzień po terminie.🤷🏻‍♀️

reklama
Myślę, że z tymi odczuciami bywa różnie a niekoniecznie są prorocze. Organizm lubi robić w bambuko. Zdarzały mi się takie bóle od paru dni po stosunku po owu i w sumie nic nie oznaczały finalnie bo okres finalnie nadchodził.

Ja w tym cyklu potwierdzona owu 15 dc, ciągnie mnie w brzuchu ale jakoś mi ciągle nie po drodze na testowanie i w sumie chęci brak, a dziś już 3 dzień po terminie.🤷🏻‍♀️
Wiem, wiem, ja już też nieraz miewałam takie uczucie kilka dni przed ale nigdy zaraz po owulacji. Natomiast zdaje sobie sprawę, że nasz organizm może różnie się zachowywać i nic nie jest wyznacznikiem ciąży ;) przy pierwszej ciąży nie miałam kompletnie żadnych objawów, a przy drugiej miałam typowe bóle jak na okres-nie ma zatem reguluje 😂 mi spóźnia się okres 1 dzień, ale dopadło mnie okropne przeziębienie, gorączka, zatkany nos i myślę że to jest przyczyna opóźnienia. Ale na Twoim miejscu już spokojnie by
m testowała ;)

Do góry