reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U pediatry

Mariolka ... Mati zaczął po szczepieniu oczki wywracać do góry, a to są m. in. objawy padaczki....
Neurolog dał nam 50% szans, że to padaczka nie jest, ale musimy zrobić EEG główki i zobaczymy ..... to tak w skrócie, bo przy ilości płodzonych przez nas styczniówki postów .... mogłoby być trudno odnaleźć to co wcześniej na ten temat pisałam...

reklama
Tika trzynany kciuki!!! kurcze dzisiaj popoludniu wyjezdzamy wiec co i jak dowiem sie pewnie dopiero w niedziele lub poniedzialek :-( a moze ktoras mi wyske smska co? aha mam nowy numer tel 603906725

Kochana Karlam ... dzięki :-). My jeszcze dzisiaj po badaniu też nie będziemy chyba nic konkretnego wiedzieć, bo wynik EEG będzie nagrany na płytkę i ta lekarka ma go dostarczyć naszemu lekarzowi ... potem dopiero on musi to obejrzeć :rolleyes: ... i w przyszłym tygodniu mam do niego dzwonić i powie nam co i jak :eek:
.... ale i tak mam nadzieję, że ta lekarka powie nam choć .... cokolwiek ... jak będę wiedziała coś konkretnego to dam Ci znać ... i życzę udanego wyjazdu i super udanej zabawy ... bo to na to wesele chyba jedziecie :-)

A ja wierze, ze wszystko okaze sie nieporozumieniem!!!! I że mati jest zdrów jak ryba...
no, ale nerwy sa, pamietam jak mi lekarka wpisała na skierowaniu do neurologa drzenia grubofaliste i ja sobie wmawiałam dziecięce porazenie mózgowe... uffffffffff... ciężko być mamą, się człowiek wciąż boi...

ja tez mysle ze Mati jest calkiem zdrowy,trzymam kciuki mocno,mocno:tak:

a my dzis po wizycie,pani doktor byla zachwycona ze Laurunia sie tak szybko i ladnie rozwija,ma ponoc zdolnosci 9miesiecznego niemowlaka...to co by powiedziala na Michasia Karlam:-D:-D:-D

poza tym waga 7130gram :oo:
wzrost 65cm;-)
obwod glowki 42cm:-D

... uffffffffff... ciężko być mamą, się człowiek wciąż boi...

Abeja ... święte słowa.....

Moje Kochane .... dziękujemy za trzymanie kciukasków i wszystkie dobre słowa :tak::tak::tak:i ... prosimy o jeszcze :sorry2:!!! ... ponieważ badania nam nie zrobiono, gdyż Mateuszek nie zasnął :-(.

Przetrzymaliśmy go od rana z tym spaniem, co było baaaaardzo trudne i w aucie już "padł jak Kafka" i spał może z 10 minut, tak że pani doktor udało się założyć tą czapeczkę z tymi .... chyba elektrodami ... po czym nam się dziecko obudziło ... zrobiło zupełnie nie planowaną kupkę :dull: ... a że pani doktor była bardzo ładna, to Mateusz się na nią zapatrzył i zaczął ją zaczepiać .... aż pani zapytała, czy tatuś też tak dziewczyny kokietuje :dull:;-):-D

.... teraz się śmieję, ale tam nie było mi wcale do śmiechu, bo miałam nadzieję już się czegoś dowiedzieć ... a tu dalej nic i znowu czekanie do jutra do 12.00 ...

reklama
Do góry