reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

U pediatry

zapomnialam jeszcze napisac ze lekarka wczoraj zalecila jeszcze wietrzenie dupska. No i wczoraj przed kapaniem chcialam ja puscic na golasa na jakis czas, posadzilam na nocnik zeby sie wysikala. Jak sie juz wysikała to ją puściłam wolno z tym gołym tyłkiem, nie minely 3 minuty.... i sie zesrała:angry:. Wiecie co nigdy, ale to nigdy, a przynajmniej ja nie pamietam, zeby o tej porze zrobila kupe, ale wczoraj zaszczycila nas taka niespodzianka. kupa co prawda do duzych nie nalezala, ale za to wodnista wiec wszystko brudne. A kupa zadka byla chyba dlatego, że Julka wczoraj zasmakował w deszczówce namiętnie zbieranej palcem z pokrywy piaskownicy:crazy:. DZisiaj wietrzenia purpy bedzie ciąg dalszy, zobaczymy co sie wydazy:baffled:

reklama
Nawet nie wiesz jak mnie rozbawiłaś :-D:-D:-D:-p, Julka w końcu ochrzcić dom musiała :baffled:, no chyba, że już wcześniej mieliście takie przypadki :sorry2:, teraz się śmieję ale niedawno Nikuś mi 2 taki numery wywinął :wściekła/y:

Geperty śmiej sie śmiej:angry:. Po wczorajszym wietrzeniu tylka bilans nastepujący 2 x siku - jedno takim strumieniem jakby plaszka miala, normalnie jak chłopak i oczywiscie siadła kupa:angry:. jestem przekonana ze robi to specjalnie bo czy to nie za duzy zbieg okolicznosci, ze akurat dwa razy gdy z golym tylkiem latała to sie zesrała (ale rymuje, wiersze mogłabym pisać). Na szczescie wszystko odbywała sie w łazience wiec przynajmniej tyle. Wysypka dalej nasz nie opuszcza dzis wietrzenia dzien trzeci. Niestety to wietrzenie to niestety tak jakby go nie bylo bo zwykle trwa pare minut bo trzeba ja brac do wanny

Aaga oczywiście, że to specjalnie, Nikuś robi tak samo, ja go już prawie z gołym tyłkiem nie puszczam, bo on mi obsikuje wszystko, jakby teren znaczył :-D , a jak mu pozwolę pobiegać, to w pogotowiu mam pieluszkę tetrową i patrzę czy się szykuje do ataku :-D, on kuca albo staje w rozkroku i patrzy na siurka, więc nie trudno go wyczuć :-p, ale przedwczoraj nie zdążyłam podbiec i złapałam tylko resztkę, a akurat na łóżeczko swoje sikał :baffled::angry:

Dziewczyny:-D:-D:-D. Wyobrażam sobie Nikusia obsikującego swoje łóżko:-p:laugh2::rofl2:. Hania też sika jak lata nago, ale ona zwykle kuca, sika a później ręką rozciera, żeby nikt nie zobaczył:-D.
A co do witaminek to Hania pije Vibovit;-).

Aaga oczywiście, że to specjalnie, Nikuś robi tak samo, ja go już prawie z gołym tyłkiem nie puszczam, bo on mi obsikuje wszystko, jakby teren znaczył :-D , a jak mu pozwolę pobiegać, to w pogotowiu mam pieluszkę tetrową i patrzę czy się szykuje do ataku :-D, on kuca albo staje w rozkroku i patrzy na siurka, więc nie trudno go wyczuć :-p, ale przedwczoraj nie zdążyłam podbiec i złapałam tylko resztkę, a akurat na łóżeczko swoje sikał :baffled::angry:

teraz to ja sie smieję:-D:-D:laugh2:

dobre jesteście cioteczki, o każdej porze dnia i nocy, o każdej porze roku potraficie rozbawić człowieka gadaniem. Nie mogę się doczekać spotkania z Wami!

Co do dyskusji nt stosowania rózności to stwierdzam, że najlepiej polegać n rozsądku

Martuchaa co za lekarz, jeden z wielu, którzy nie narobią się, a zarobią, tfu na takiego

Zuzanna w dniu wczorajszym położona przez babcię na popołudniowa drzemkę rozebrała się do golasa (włącznie z body - odpinanie nap ćwiczy namiętnie przed zasnięciem na pidżamie) i obsikała całe swoje łożeczko.
Masz ci los..

reklama
Do góry