reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U Lekarza... szczepienia, choroby i wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

yyyyyyyyy ale to raczej nie nacieki tylko krostki. I my nigdy nie miałyśmy odparzenia a tu nagle takie cos:/ ale dałas mi do myślenia:(

A jak to jest z tym termentiolem?? mozna dla niemowląt bo ulotka tego zabrania stosowac u małych dzieci:)

reklama
niewiem nie pomogę, nie używałam nigdy, zawsze sudocrem, bethapen, a teraz zapobiegawczo po kupce zawsze z ziajki na odparzenia, kosztowała ok 5 zł ten kremik. i tak zapobiegawczo bo teraz niestety ma skłonność do tego. a kiedyś był taki spokój. no ale inne jedzenie itp. no i po 3 dniówce wyskoczyło pierwsze.

my stosujemy tylko bepanthen. chciałam zacząc ograniczać (nie po każdej zmianie) ale od razu pojawiło się zaczerwienienie, więc co bedę kremu żałować ;-)

na grzybiczne można clotrimazol (tutaj jak coś, daja małym dzieciom) ale ja bym skonsultowała z lekarzem.

zdrówka zycze wszystkim dzieciaczkom!
w ogóle nie wyobrażam sobie zastrzyków dla takiego małego dziecka brrrrrr!

reklama
dziewczyny co moga znaczyc podwyzszone proby watrobowe u 6 miesiecznego dziecka? bo maly mojej siostry jest w szpitalu, zapalenie oskrzeli, i dzis jej powiedzieli ze nie wyjdzie bo ma za wysokie proby watr.... a ona juz dramat, na necie nic ciekawego nie umiem znalezc:-(

Do góry