reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U Lekarza... szczepienia, choroby i wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

z tego co czytam to to jest jakies pomieszanie z poplątaniem, jedne dzieci przypierają jakąs okresloną mase i lekarz mowi ze malo, a inne dokladnie w tyle samo czasu taką samą mase i lekarz mowi ze za duzo, o co tu chodzi??

reklama
Mag kup w aptece woreczki na mocz ,Przyklejasz, zapinasz pampera i czekasz:) Są specjalne dla chłopców i dziewczynek:)Groszowe sprawy.

dzięki:-D:-D
próbowaliśmy z woreczkami, ale wyniki ciągle wychodziły złe i doktorka kazała teraz tak spróbować, bo niby woreczek może się ubrudzić od pupy itd...

spotkałam znajomego, który stwierdził, że Szymi jest wielki (wrrrrrrrr:growl::growl:), bo jego 8-miesięczny syn waży 7kg:baffled:

bez przesady, ja wiem, że lekarze maja jakieś normy, no ale jednak dzieci sie od siebie różnią!
moja jest drobna i tez ciągle słyszę, że za mało waży itp. no a co ja mogę zrobić?? wydaje mi się, ze je naprawdę dużo, może poszła w mojego M., on ma zajebistą przemianę materii ;-)

dzięki:-D:-D
próbowaliśmy z woreczkami, ale wyniki ciągle wychodziły złe i doktorka kazała teraz tak spróbować, bo niby woreczek może się ubrudzić od pupy itd...

spotkałam znajomego, który stwierdził, że Szymi jest wielki (wrrrrrrrr:growl::growl:), bo jego 8-miesięczny syn waży 7kg:baffled:

Nie przejmuj się Kochana!! Moja mała waży 7300 :D Siostry synek ma zaraz 9 miesięcy a waży 8500, ale według lekarki dużo za mało ma iść z nim do poradni specjalistycznej, żeby zobaczyć czy to genetyczne, jego tatuś to chudzina! mama zresztą też :)

A co do dwulatków mój Dawid we wrześniu skończy dwa lata i waży prawie 14 kg :)

z 87 cm :) nie wiem dokładnie, mamy w rodzinie 9 miesięcy starszego chłopca i są równi i tamten waży też 14 kg :) Dawid nie jest grubaśny, ale też i nie chudy, się śmiejemy, że jest "zbity" :D

Ach i muszę się pochwalić, że u nas nocnikowe sukcesy :) sam prosi :)

reklama
Do góry