reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

silunia to mogło być nawet z tęsknoty z tatą, poważnie, dzieci tak przeżywają, dobrze w każdym razie że już przeszło, a jak ząbek wyszedł to się nam pochwalisz:-p

reklama
haha:-) tesknota za tata powiadasz to by pasowalo bo codziennie jak wstanie to chodzi po domu i wola PAPA!!! a potem przychodzi rozklada rece i mowi nie ma papa , a zebem to nie wiem czy sie pochwale bo za zadne skarby swiata nie da sobie do geby zajrzec

Siluniu, a kiedy Goran wraca? No Zuzu na pewno steskniona za tatusiem :-( A zebol tez mogl sie przyczynic do goraczki :tak: Mam nadzieje, ze jest juz ok i ze nowy zabek ma swoje miejsce w szeregu ;-):-)

jestem w ciezkim szoku, ale moze od poczatku.......
wczoraj bylismy na szczepieniach u pediatry, Zuzu miala miec bilans 2 latka i ostatnie szczepienie ROR , a Stef bilans 4 miesieczniaka i druga dawke prewenaru i pentavak.....wiec zalatwilismy dwoje dzieci za jednym razem , na pierwszy ogien poszed Stef, a ze moj synek to przyklad idealnego pacjeta, ktory nic nie robi tylko gapi i smieje sie do lekarza latwo poszlo, nawet nie zaplakal przy kluciach (siostra Zuzu obserwowala wszystko dokladnie).........Zuzu mimo, ze nasz pediatra to super przyjemny starszy pan, zawsze plakala na wizytach, a tym razem nic, kompletna cisza, bez zajakniecia sie dala zwazyc, zmizrzyc, posluchac plucek , nawet sama probowala osluchac swojego dudu i co najwazniejsze nie zapalakala nawet przy wkluciu......chyba niechciala wyjsc na placzke przed mlodszym bratem:-) pozniej za swoja odwage dostala od lekarza karmelka i nawet podziekowala:tak:rosnie to moje dzeicie tak szybko

Siluniu, gratuluje cudownych i bardzo, bardzo grzecznych dzieciaczkow :tak::-) Fajnie, ze macie juz wizyte u lekarza z glowy :tak:

Ja w sierpniu szczepie Sare na pneumo i menigokoki :tak: Bedzie kasiorka z urodzin, wiec zainwestuje ja w zdrowko mojego dziecka :tak::-)

silunia Zuzu się zachowała jak starsza siostra:-) ciekawe jak się moja Alka zachowa na bilansie, ona to już chyba zapomniała jak lekarz wygląda, tfu, tfu!!

reklama
Sara od dwoch dni ma biegunke :baffled::sorry2: Ale nie jest ani marudna, ani nie narzeka ze cos ja boli i ladnie je, wiec moze to byc od wychodzacych trójek??:baffled:
Musze po pracy skoczyc do apteki kupic jej cos na to.

Do góry