reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Ewa- życzymy Juleńce szybkiego powrotu do zdrowia, a jeść nie chce może dlatego że organizm sam się broni i jak jej się poprawi to na pewno będzie jadła zobaczysz...:sorry:

reklama
Ewus, i jak Julcia?
Mam nadzieje, ze jest juz jej lepiej...ze lekarstwa pomogly choc troszke...biedulka :-(
Moja mama mi mowila wczoraj, bo jej opowiadalam o tym paskudnym wirusie, ze jak ja bylam mala to tez cos takiego zlapalam i ze pediatra poradzila jej, zeby do wody ktora dawala mi malymi lyczkami do picia dodac szczypte soli :baffled: ze sol zatrzymuje wode w organizmie :baffled: nie wiem na ile jest to skuteczny sposob, ale szczerze mowiac niektore przestarzale metody sa calkiem ok :-)
Zdroweczka Julciu!

A tak w ogole to ta wysypka na nozkach od czego? Co pediatra mowila?

A tak w ogole to ta wysypka na nozkach od czego? Co pediatra mowila?

lekarka powiedziała, że mogła to być reakcja organizmu na tego wirusa... ale oczywiście to nic pewnego... w każdym razie, gdyby sie powtórzyło mamy iść do dermatologa.

tak w ogóle dziękujemy za życzenia powrotu do zdrówka.

na razie jest dobrze, tzn. julka spokojnie noc przespała. jeść dale nie je, ale najważniejsze że pije. biegunka sie utrzymuje:-( od niedzieli poszła nam cała mega paka huggiesów...

Ewus, najwazniejsze, ze pije! Bedzie dobrze! Kilka dni i Julcia wroci do formy :tak:
A wysypka zniknela?

no i jeszcze kilka dni i Jula calkiem ozdrowieje, a po chorobie zawsze sie ma wiekszy apetyt ;)))))

u nas wysypka dalej utrzymuje sie tylko na kolankach, jest bledsza , ale powiedzmy taka bardzo ziarnista.....smarujemy, smarujemy i tyle z tego smarowania bo nie znika
chyba bedzie potrzaebna powtorka wizyty

Ewa-zdrowia dla Julci!! Oby to sie jak najszybciej skonczylo! Akysz biegunko i wszelkie choróbska!!!
Grunt, ze pije bo to bardzo wazne przy biegunce. Jak Oliwka miala biegunke to lekarka kazala dawac do picia orsalit tylko to jest strasznie słone a niby bananowy smak to ma miec...

reklama
tak, tak.... śladu po niej nie ma.
To musialo miec to zwiazek z tym wirusem - paskudztwo :baffled:
Dobrze, ze juz zniknelo...:tak:

Siluniu, a te masci ktore macie to ze sterydem?
U nas wygladalo to tak, ze jak smarowalam Sarze zmiany sterydami to znikalbhy praktycznie w 100% albo zatrzymywaly sie wlasnie na jakims tam etapie i dalesze smaorwanie nie przynosilo skutkow...A w momencie odstawienia ich placki i krostki pojawialy sie znowu...
Oby Zuzu pozbyla sie wysypki raz na zawsze! :tak:No ale jak nie znika to moze przydalaby sie jednak powtorna wizyta u lekarza :sorry:

Do góry