reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
a my jutro na bilans 3 latka!:D przeslali nam strasznie dlugasny test do wypelnienia co dziecko robi co dziecko nie robi jak rozmawia itd:D
I jak po bilansie? :-)Szantusia wypadla na pewno idealnie :tak::-)

A my w ogole dostaniemy cos takiego jak wezwanie na bilans 3latka? :confused: Bo na 2latka nic nie dostalam, a bilans miala Sara robiony przy okazji jakiejs tam wizyty.

Sandra- kochana my w Pl mieszkamy!!jakie wezwanie na bilans:-Dprzeciez jak u nas sie o cos nie upomnisz to z własnej woli nie zrobia...a tak w ogóle to w książeczce zdrowia jest tabela ale na bilans 2 i 4 latka....chyba u nas 3latkom nie robia:confused:

nici z badania niestety:no:
ja nie wiem ze ci lekarze wiecznie myśla ze maja racje:wściekła/y:
gdyby mnie posłuchali badanie by było zrobione a tak dupa trzeba znowu czekać do 8 września(chyba że gdzieś prywatnie znajde)
mowie jej(lekarce) ze ja ja uspie w wózku i przyniose juz uspana
ona ze nie bo trzeba ten rurkowy czepek założyć, ja ze znam moje dziecko i za cholere nie da z siebie kosmity zrobić-oczywiście miałam racje
kazał mi ja uspac na lezance - mowie ze uspie ja w wózku i przeniose bo tu ie uśnie- po pół godziny stwierdziła ze mam racje:angry:
w wózku Ami usneła, K. przeniósł ja na lezanke , załozono jej ten czepek ale młoda sie przebudziła i zobaczyła rurki wystraszyła sie i z tego wszystkiego posikała, wpadła w furie, zerwała wszystko z głowy, wyrwała sobie pół włosów:no:
gdybym od razu ja przyniosła uspaną juz by było po badaniu
teraz szukam prywatnie choc raczej bedzie trudno bo taki sprzet to raczej mają tylko szpitale
ale szukam ...

u nas jakieś wirusisko było, Aluta dostała groprinosin i na szczęście przeszło, no ale dwa dni zamiast w przedszkolu spędziła w domu:-(

u nas jakieś wirusisko było, Aluta dostała groprinosin i na szczęście przeszło, no ale dwa dni zamiast w przedszkolu spędziła w domu:-(
Bedytka, u nas po 2 dniach przedszkola Sara siedziala w domu do poniedzialku, bo sie jej wstretny katar przyplatal, ale Rutinacea pomogla :tak:
Ale duzo dzieci z grupy Sary zaliczylo juz, badz zalicza stany grypopodobne :sorry:
No to sie nam zaczyna :eek:

reklama
nasze eeg znowu nie zrobione, młoda tym razem w ogóle ani na sekundę nie usnęła:wściekła/y:
obudzona o 5!!wyszalała sie w przedszkolu, w aucie ledwo powieki w górze trzymała
a pod szpitalem zastrzyk energii i d!! nic sie nie dało zrobic...
ja juz sie śmieje że zanim my zrobimy badanie to ona zacznie gadac;-)
kolejny termin 14październik- no cóz...do trzech razy sztuka:-p

Do góry