reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Zdroweczka dla wszystkich chorowitkow!

Co do szczepien dodatkowych to ja bede Sare szczepic w sierpniu na pneumo i menigokoki i tak jak napisala Dominique - to jest najlepsza inwestycja, zainwestowac w zdrowie dziecka :tak:

Sara dostala dzisiaj w nocy wysokiej goraczki i nie wiem od czego - albo od zebow albo od tego, ze ostatnio strasznie sie przegrzala u kolezanki, bo byl rozpalony kominek i w pewnym momencie az wypiekow dostala :baffled: Dalam jej rano Nurofen i podobno narazie nie ma goraczki, apetyt tez dobry, bawi sie, nie jest marudna, wiec moze to jednak od zebow.

Kurde, jakos weny nie mam na pisanie :-p Musze sie znowu rozkrecic chyba :-p;-):-)

reklama
sandra i jak Sarunia, temperatura się nie powtórzyła?
ja też nie wiem czy będę szczepić i na co, zobaczymy bliżej przedszkola...

u nas mala juz zaszczepiona na pneumokoki :d tu obowiazakowe sa wiec dostala juz 3 dawki (czy 4? hm juz sama nie wiem) :D
ale w poniedzialek umawiamy sie na kolejne szczepienia bo ten okres juz nadszedl ;)

sandra i jak Sarunia, temperatura się nie powtórzyła?
Na szczescie nie. Mysle, ze to od zebow bylo, bo sie jej przebily kolejne (w sumie mamy 10 sztuk :-p).

A z tymi szczepieniami to w polsce jest o dupe rozbic :no: Rzad wydaje kase na byle gowna, zamiast refundowac szczepienia tak jak to jest we wszystkich cywilizowanych krajach :wściekła/y:

Ewus, wiem, ze w niektorych miejscowosciach szczepili za darmo czy za jakas tam niewielka oplata, ale dzieci w danej grupie wiekowej :baffled: Cos tak mi sie obilo o uszy :-p

reklama
Ewus, wiem, ze w niektorych miejscowosciach szczepili za darmo czy za jakas tam niewielka oplata, ale dzieci w danej grupie wiekowej :baffled:

hmm... ciekawe czemu nie wszędzie:baffled: jeśli pneumokoki faktycznie są takim "zagrożeniem"... eh sama nie wiem co o tym sądzić... może to całe "stop pneumokokom" jest akcją zainicjowaną przez koncerny farmaceutyczne...

Do góry