reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyle dni bez okresu...

Marzeno, moje okresy sa do 35 dni i trwaja do 5-6 dni, kilka lat temu wyjechalam zagranice na 4 miesiace i ostatni okres mialam jeszcze w Polsce. nastepny dostalam grubo ponad 80 dni pozniej. w moim przypadku byly to zmiany klimatyczne i stres, wysilek fizyczny. Po powrocie do Polski wszystko wrocilo do normy. Nic sie nie martw, roznie bywa. A strach ma naprawde wielkie oczy! Najwazniejsze zachowac zimna krew. Pozdrawiam :)

reklama
Mam to samo, ostatnia @ 20.12, od 3 tyg boli mnie brzuch ale nic sie nie dzieje, w ciąży nie jestem, na poczatku stycznie robiłam test bo strasznie bolały mnie piersi-negatywny, drugi zrobiłam wczoraj też negatywny. Cykle mam nieregularne 30-47 dni ale teraz to już trochę za długo trwa. TSH robiłam w listopadzie, wszystko ok. Czekam na @ do poniedziałku jak sie nie pojawi śmigam do gina. Napiszę Ci co się działo na wizycie:-)

Miło usłyszeć jakieś słowa pocieszenia. Ja nie wyjeżdżałam nigdzie więc przez nic takiego mój okres nie "uciekł", wysiłek fizyczny też nie, o należe do ludzi leniwych, tyle co pobiegać do sklepu, posprzątać, na spacer i za dzieciakiem ;) sonia84, jak dojdzie do Twojej wizyty u lekarza, to zrelacjonuj mi co i jak, bo zapewne będę się musiała przygotować na podobne postępowanie ;)

ja również kiedyś miewałam baaaardzo nieregularne @:tak:. bagatelizowałam to aż doszło do powstanai na jajnikach torbielek. także proponuję wizytę u lekarza. pozdrawiam :-)

Mam kolejne pytanie... Z tego co czytałam kilka dni w internecie, moje objawy pasują do problemów z prolaktyna (jeśli dobrze pamiętam). Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, na czym polegają badania prolaktyny, oraz wszystko na ten temat- gdzie się je robi, jak itp. Będę bardzo wdzięczna jak i za tamte odpowiedzi :)

Wczoraj byłam na wizycie, po badaniu lekarz oznajmił że macica jest mała więc ciąże wyklucza ale dla pewności kazał zrobić jeszcze jeden test-wyszedł negatywny, dostałam luteinę na wywołanie @ którą mam brać przez 5 dni, jesli @ się pojawi mam przyjść po tabletki anty i będziemy regulować moje cykle. Jeżeli jednak @ nie będzie za 10 dni też mam pojawić się u gina.

Do góry