Od kilku dni twardnieje mi brzuch, gdy za szybko wstanę lub przekręcę się na łóżku albo gdy po prostu zmienię pozycję. Czasem gdy wstaję z toalety. Zdarza się to kilka razy dziennie, nie boli mnie to, trwa kilka sekund. W środę mam wizytę u lekarza, ale nie wiem jak wytrzymać do tego czasu, bo bardzo się martwie…
reklama
Moonstone
Moderator
Akurat na tym etapie to całkiem normalneOd kilku dni twardnieje mi brzuch, gdy za szybko wstanę lub przekręcę się na łóżku albo gdy po prostu zmienię pozycję. Czasem gdy wstaję z toalety. Zdarza się to kilka razy dziennie, nie boli mnie to, trwa kilka sekund. W środę mam wizytę u lekarza, ale nie wiem jak wytrzymać do tego czasu, bo bardzo się martwie…
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
A bierzesz magnez ?
Tak, biorę Aspargin. Ale nie wiem, czy nie jest za słaby…A bierzesz magnez ?
reklama
Malinka2626
Fanka BB :)
Ja miewalam twardy brzuch jakoś od ok 19 tc. Szyjka caly czas 3cm
To całkiem normalne ,najczęściej po seksie tak miałam ale zdarzało się i w ciągu dnia czasem. To tzw fale Alvareza lub skurcze Alvareza ale to właśnie na wczensniejszym etapie ciąży. Ale skoro tobie się skraca szyjka to leć do gina
To całkiem normalne ,najczęściej po seksie tak miałam ale zdarzało się i w ciągu dnia czasem. To tzw fale Alvareza lub skurcze Alvareza ale to właśnie na wczensniejszym etapie ciąży. Ale skoro tobie się skraca szyjka to leć do gina
Podziel się: