Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moskitiera jest, tyle że w starszych modelach była montowana w wózku, a aktualnie tak jak folia przeciwdeszczowa jest oddzielnie. Plusem jest, że po zamocowaniu dobrze przylega do wózkaa można dokupić moskitierę czy wogóle się nie da zamontować?
CudownyWłaśnie odebralismy wózek, dobrze że zamowilismy tyle wcześniej, bo z racji koronawirusa chcą czasowo zamknąć sklep, a czas oczekiwania to 4 tygodnie robocze. Jesteśmy zachwyceni, jedyny minus to brak wbudowanej moskitiery jak w modelach 2018-2019 ale da się przeżyć
Powiem Ci, że jestem mega zadowolona. Dodatkowa, zasuwana torba na dole (Nie wiedziałam że jest) Niestety siedzisko w spacerowce jest jasne, myślę czy nie postarać się o dodatkowe, zamienne w kolorzeCudowny
A powiedz jaki kolor ma siedzisko w spacerówce?
Generalnie wygląda pięknie ten beż, jeszcze przy tym granacie ale wiadomo, średnio funkcjonalne przy maluchachPowiem Ci, że jestem mega zadowolona. Dodatkowa, zasuwana torba na dole (Nie wiedziałam że jest) Niestety siedzisko w spacerowce jest jasne, myślę czy nie postarać się o dodatkowe, zamienne w kolorze
a można dokupić moskitierę czy wogóle się nie da zamontować?Właśnie odebralismy wózek, dobrze że zamowilismy tyle wcześniej, bo z racji koronawirusa chcą czasowo zamknąć sklep, a czas oczekiwania to 4 tygodnie robocze. Jesteśmy zachwyceni, jedyny minus to brak wbudowanej moskitiery jak w modelach 2018-2019 ale da się przeżyć
Moskitiera jest, tyle że w starszych modelach była montowana w wózku, a aktualnie tak jak folia przeciwdeszczowa jest oddzielnie. Plusem jest, że po zamocowaniu dobrze przylega do wózkaa można dokupić moskitierę czy wogóle się nie da zamontować?
Hej, używam wózka 7 miesięcy i właśnie zamawiam kółko od producenta. Zepsuło się po pół roku zwykłego użytkowania. Teoretycznie powinno być naprawione na gwarancji, ale nikt z małym dzieckiem nie będzie czekał dwa tygodnie bez wózka na rozpatrzenie reklamacji, którą serwis może odrzucić. Jestem zawiedziona, że kupiłam wózek Aero Tutis. Znajomi używają wózki innych firm przy 2-3 dzieciach, pożyczają sobie. A ten plastikowy szajs jakim jest Aero Tutis ma zepsuty główny element konstrukcyjny po pół roku zwykłego użytkowania. I co z tego, że jest ładny?Drogie użytkowniczki wózków Tutis Aero, czy po dłuższym czasie użytkowania uważacie że warto go kupić?
też mamy problem z wózkiem,kupiliśmy w ubiegłym roku dziecko urHej, używam wózka 7 miesięcy i właśnie zamawiam kółko od producenta. Zepsuło się po pół roku zwykłego użytkowania. Teoretycznie powinno być naprawione na gwarancji, ale nikt z małym dzieckiem nie będzie czekał dwa tygodnie bez wózka na rozpatrzenie reklamacji, którą serwis może odrzucić. Jestem zawiedziona, że kupiłam wózek Aero Tutis. Znajomi używają wózki innych firm przy 2-3 dzieciach, pożyczają sobie. A ten plastikowy szajs jakim jest Aero Tutis ma zepsuty główny element konstrukcyjny po pół roku zwykłego użytkowania. I co z tego, że jest ładny?